LUNIX: docela dobrý jsou koberce Trend - mezi Kolbenkou a Vysočanskou.. myslim, že nějaký odřezky tam maj, otázka jak velký odřezky máš na mysli :) joa určitě bys sehnal nějaký kusy koberce (popř. tlustýho filcu) v provaznictví na Florenci..
T_MAX: jj, jednou jsem napínal v ráčnou i 30 m, ale s docela statickou lajnou a stejnak to bylo gumový :) 15 m je pro ráčnu optimální, na delší lajny je lepší Ellington, nebo kladečky.. :)
hele, nevíte náhodou někdo o nějakym údolíčku v Praze, kde by se daly napínat nějaký midlajny? něco ve stylu, jako je Dolní Jelení příkop u Hradu, teď jsem na to koukal když jsem jel tramvají kolem, ale bojim se, že by mě odtamtud rychle vyhodili.. mam na mysli todlencto
![](http://im.foto.mapy.cz/big/4a43cf245aed7e1c0c360200.jpg)
prostě flek, kde by se rychle dala napnout nějaká vysoká lajna, tyhle údolíčka (příkopy) jsou na to ideální, ale Prahu nemam zas tak moc zmáknutou, tak kdybyste někdo o něčem věděl, byl bych vděčnej za tip.. aneb trénovat se musí :) ideálně aby se tam dalo napnout něco kolem 10 m vejšky a 40 - 50 metrů dýlky.. ale budu rád za jakejkoliv tip..
tož sleku zdar a ať to chodí Q