• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    DRACONIK: je to každoroční akce :-) .. jako mám z tý akce hodně silnej zážitek.. na pár metrech čtverečních spousta krásnejch aut a spousta z nich jsem viděl poprvý v životě.. a taky jsem nikdy neviděl pohromadě tolik rollsů :-) ..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KINGFISHER: aaaaa!!!! tos mi nemel delat!!! to je fakt nadhera!!! Kaprici, Anglica, jaguarkove... Boze muj!!! Dela se to kazdej rok? Jel bych taky!:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Rover - Anglická krása na jihu Irska :-) ..

Nějak se mi to nechce probírat, tak dám odkaz na celý album... Roverů je tam docela dost :-)

Clonakilty Annual Classic Cars Meeting 08

http://kingfisher.rajce.idnes.cz/Clonakilty_Annual_Classic_Cars_Day_1_-_2008_07_20/#album
    http://kingfisher.rajce.idnes.cz/Clonakilty_Annual_Classic_Cars_Day_2_-_2008_07_20/#album

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: dik moc, vyzkousim to.
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: pokud vim, dobre zkusenosti jsou s firmou Brema...nevim, jestli levne, ale davaji zarku a jednaji ferove...kdyz kamosovi napln po jejich servisu utekla, opravili to a naplnili znovu zdarma...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    zdary, netusi nekdo, kde v praze plnej klimatizace? a cistej? a levne?:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    juchu, mam vlajecky na auto! Konecne dorazily, tak sem si je moh potisknout :)

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jinak dneska si delame s kamaradem vylet, on ma taky osmikilo, tak snad dotahnu nejakou tu fotku. a snad nebudem jen vecne chlastat:))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    huh, docela fest cena :/
    ja nakonec kupuju hadici sani, blinkr, naky listy a par ptakovin. uz se tesim jak to budu menit. to auto proste musi vypadat jako novy:)
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Musel jsem jí koupit na vrakáči a dal jsem dvanact..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    kolik? tipuju tak sestnact u kelly...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    DRACONIK: To já včera kupoval převodovku a docela jsem se prohnul:(
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hura, tak si ted kupuju novou hadici sani. konecne ten motor bude vypadat trochu lip:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: hmm, ZT si chci koupit az mi tahle potvora doslouzi:c) jsou to krasny auticka:)
    KULA
    KULA --- ---
    DRACONIK: tak to otec nedavno na dalnici, nevim v kolika protoze nam nefunguje tachomer, predjel v dosti svizne rychlosti MG75....pochopitelne ji predjel v 75 normal:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    v patec pri ceste korunovacni smerem na suchdol jsem potkal mg cabrio... opravdu krasnej kousek to byl:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Asi jsem divnej, ale prijde mi, ze po Cechach zacina jezdit cim dal tim vic roveru. Vsim si toho nekdo?
    KEYLA: autorizovany na Rover byt nemuze, pac autorizovany servis muze bejt jen ten, kterymu ta automobilka jeste funguje:) Land Rover ano, ale Rover uz ne:(
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Přímo autorizovaný servis...http://www.cdmotor.cz/
    KULA
    KULA --- ---
    tak je to jasny....Vzduchova vaha.Klasicky neduh motoru od BMW
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam