Ahoj, prosim Vas, stava se mi obcasne, ze mi majitel bez oznameni vtrhne do bytu, je to spolubydleni, takze to neni uplne soukromi, ale i tak to predem neohlasi a dokonce si presune nejake veci, kdyz potrebuje, nikdy se nejednalo o urgentni navstevy. Nedavno se tu zjevil jeho syn po 10 vecer, aby si jen do jednoho pokoje ulozil nejake veci, neobyvany, uz mi ruply nervy a trochu si to vylil na nem, ten byl dost arogantni, jak ma pravo si sem chodit. Pokud vim, tak obcansky zakonik stanovuje podminku, ze majtel muze vejit bez ohlaseni jen v krizovych pripadech, ze? A pokud chce inspekci, tak musi proste se predem ohlasit. Uz mne to dost sere, zejm. jsem treba ve spodnim pradle a nahle tu stoji a zejm. presun os. veci. Vesmes jsem nikdy s nim nemel problemy, ale toto se nejak zacalo horsit, vzdy proste prijde rict nejakou kravinu, co se dalo resit telefonem, a nebo jde napr. doresit neco s jinym najemnikem, zase se to dalo resit telefonem, a nebo nejaky check-in, ale ktery se mohl dohodnout predem. Chci zkusit proste argumentaci tim zakonikem, i kdyz doufam zprvu v nejaky selsky rozum, at mne jen informuje i SMS, ze v nejaky cas prijde. Diky.