• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    JOBLO_: Aha, říkala jsem si, že by to bylo divné. Každopádně je to fakt škoda.

A neví někdo, jestli to přesunuli na jiné datum?
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    HUGGI: no ja prisel asi na posledni 4-5 pisnicek od nej takze zacatek sem neslysel a nemohu soudit
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SIDNAK: no ke konci to uz nejak neuzpival..ale jinak byli dobry..

MISANTROOP: co vim tak shanel kapely..ale jinak to uz stejne jako subculture dela abaton..
    JOBLO_
    JOBLO_ --- ---
    me volal tiger ze se akce rusi (meli sme tam hrat) a rikal ze vina je na strane produkce klubu abaton...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    HUGGI: Já myslím, že Tiger v tom má prsty taky.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    HUGGI: tea stigmovi to moc ke konci uz nezpivalo :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MEFISTOFELLE: Skapunk fest uz nedelaj tiger heroes, ale produkce abatonu pokud vim..
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Tak tohle jsem bohužel musela prošvihnout. Jednak jsem byla nemocná a jednak jsem měla v té době v peněžence asi něco málo přes padesát korun. Prostě smůla na n-tou:((.
    FORTRESS: Tak s tímhletím mě Tiger Heroes fakt naštvali. Na ten fesťák jsem se těšila.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    MISANTROOP: nejlepsi...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---

Business na Sedmičce
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    We are sorry to inform you the the show in Prague has been cancelled.

This decision does not come from the band itself, but from the promotor of the show.
    The promotor Thomas Tiger is well known here in Prague for ripping of bands, apparently the list is long. We never even got a good explanation from this asshole why this happened the last minute, or even any apologies.

So once again, we are very sorry to bring you these bad last minute news. Hopefully we can be back soon to give you guys a good show.
    If you bought any pre-sale tickets,
    please contact Thomas Tiger on http://www. myspace. com/tigerheroes

Bombshell Rocks
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: Jo tak... ale no dobře, nechť je to ukončeno. Nemám ráda flame wars
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MEFISTOFELLE: Tak název odpovídá charakteru akce, takže to neni jenom o názvu... ale asi bych to taky ukončil, nemá to uroveň hehe...
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: No každopádně je to dobře:)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    FORTRESS: Nepletes
    MEFISTOFELLE: Ono to ma takovy propleteny a slozity pozadi :) Ale tady uz hadka skoncila :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak Vedral snad hrál/je v Chancers takže to pro něj asi neni žádnej moc velkej objev. Možná se pletu.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AZURIT: Já docela taky. Je to napsaný docela hezky, i když pro nezasvěcence možná trochu nepřehledně.
    AZURIT
    AZURIT --- ---
    MEFISTOFELLE: Sem zvedavej na ten dalsi dil, kterej ma byt o vyvoji v CR.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Proč se hádáte o nějakém názvu? Není to trochu zbytečný flame?
    AZURIT: Heh, tak tenhle článek mě překvapil, konečně se někdo z novinářů taky více zajímá....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam