• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    DAAN: Plenty of rubber left :D
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    AKTAJSA: k veci...si vzpomen na Bananu, ta mela dost tragickej odber a byl to jeden z nej zinu , ktery sem kdy cetl. A nemluve o CD priloze. Dvojjazycne to vydavat a sirit mimo CR je podle me totalni picovina, tam o tyhle veci nouze neni.
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    AKTAJSA: proc pac by te to bavilo.. jinak to nema cenu :D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: Proč to nezkusit? I když zkušenost se zinama je obecně v Čechách víceméně špatná (všechny po čase zanikly), tak by se to mohlo třeba zlomit. Záleží na volených tématech a propagaci.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MEFISTOFELLE: No, pocitam, ze v naglictine by to stacilo... dulezity je ale vymyslet proc to delat a pak uz jenom obsah... hehe
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] DALSI MESIC VE ZNAMENI FUNKU, SOULU A VELKEJCH BOUCHACEK,
    BEST OF SOUNDTRACK K BLOXPLOITATION KE STAZENI V AUDITKU

MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    No já osobně se můžu jedině nabídnout s překlady do angličtiny a němčiny...
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    hale... jak jsem cetl tu anketu, vzpomnel jsem si na nutkani, ktere jsme meli s papa rejnokem [zkrachovalo to na me neschopnosti nainstalovat si indesign; uz ho mam] a chteli jsme udelat neco jako ska / reggae / rocksteady tisteny fanzin... samozrejme by se tam nasel i prostor pro vic veci, kterych se skinheadska kultura tyka, zalezi na domluve... a mam par otazek:

1] Myslite si, ze by bylo k veci, neco takoveho udelat i dnes?
    2] Jaky by takove medium melo mit cil? [o tom asi premyslim nejvic, protoze jinak se to spatne dela, kdyz clovek nevi presne proc]
    3] Byl by nekdo z vas nekdo do toho jit, nebo vite o nekom takovem? [psani textu, grafika, preklad, shaneni kontaku, cokoliv, ...]

pac ja bych to mozna i zkusil, pac tistenemu fanzinu se nic nevyrovna a dnesni doba umoznuje to i na koleni udelat temer profesioalne...

Ja osobne bych asi zvladl napsat par textu, udelat layuot [samozrejme ne sam, spis takova tymova prace; spis jsem myslel co se technickeho provedeni tyce] a nakonec asi i DIY tisk v temer neomezem poctu [tisk cernobilych stranek, pak se to jenom posklada a sesije; cover klidne barevny a na lepsim krapet papiru]

Ja jako hlavni cil zatim vidim asi zatim jen osvetu a to nejen v CR, takze by to melo byt dvojjazycne. Distribuce po cele [nejen] Evrope by se zmakla levou zadni... a jelikoz by fanzin vyrobeny, tak jak sem zde popsal, stal jen cas zucastnenych asi by bylo vhodne ho distribuovat zadarmo... dalsi otazkou by bylo prilozene CD, lepsi papir a jine picoviny...

hm?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    DAAN: v traktoru... a jestli budes mit tak blby otazky, tak jdes po znich k Turkovi!
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Neberte to tak doslova
    DAAN
    DAAN --- ---
    A v čem jedou ti kamarádi?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MISANTROOP: Je skaweb.cz zin? hehe... jinak bychj totiz mozna mel dat prvni ale nevim... a vubec... nesla by ta akneta spis udelat tak, ze by si tam napsal dycky jenom jednu vec a pak dal k dispizici treba tri hlasy?
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    a plesky uz na ska nechodej :D resp jenom na to kde maj kluci resp holky na podiu taky uniformu...
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    a neposloucha Oi! :D
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    to kdybychom vedeli... rozhodne nic neporadam nevypadam stylove .. :D
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SM3RK: To by mělo být co?
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    no rubrika na mne tam neni v ty ankete...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Trochu oživení v podobě NOVÉ ANKETY - hlasujte na nástěnce.

Předchozí anketu vyhrála položka "Agresivní idioti v ulicích a problémy".
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    FORTRESS: Zkus nějaké stručné info, já Německy umím tak los, los.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: To jsem si taky dokázala přečíst...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam