• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SM3RK: Tank girl to asi splňuje dostatečně

Funkce edit tu není primárně proto, aby sem banda neznalých nepsala nějaké HATE příspěvky, které pak popře. Takže tě poprosím o příspěvky k věci, jinak piš do fór o Ska nebo Resortu. Díky
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    MISANTROOP:
    kde:?? chci to videt ! honem ! :)

kdyby tu byla funkce edit...

dobre ti tak ...

dobre ti tak II ...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SM3RK: To už tu taky je

SM3RK: Radči házej něco k tématu a nepiš tři příspěvky za sebou o ničem, dá se to smrsknout do jednoho :-P

SM3RK: Mě plno subjektivních recenzí zaujalo tak, že jsem dotyčnou věc začal hledat. takže si myslím, že subjektivní recenze není taky na škodu.

Teď to vypadá, že jsem proti tobě nějak zaujatej :-)
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    o drsny rende :D.. v podkolenkach .. :D
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    radsi udelame komix ne :D
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    no ono obrazky a aktualni info najdes na netu.. a naky subjektivni recenze nikoho nezajimaj ... tak co zbejva rozhovory?
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    AKTAJSA: Jenze Banana nedojela na to, ze stala to co stala. Misantroop to s tim nezajmem castecne vystihl.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    AKTAJSA: No já si myslím, že ziny v téhle subkultuře mají určitě svoje místo. Srovnaný papírový ziny v knihovně maj určitě svoje kouzlo, narozdíl od záložek v prohlížeči. A taky se k tištěným zinů i rád vracím. A myslím si, že žádná aktivita která není vyloženě tupá nemusí zaniknout.
    Nicméně nadruhou si stranu myslím, že je celkem naivní myslet si, že je možný dělat kvalitní zin (tím teď asi nemyslím úplně obsah jako grafický zpracování, rozsah a materiál na kterém by to bylo vytištění, barvy atd..) úplně zadarmo a distribuovat ho na plno místech v republice. Vždycky když o něčem takovým přemýšlím, vzpomenu si na nejmenovaného kámoše, který u mě na návštěvě v údivu prohlásil: "tý jo, originální cédéčka, ty si je kupuješ jo?". Od toho se pak odvíjí moje skepse k tom, že by to šlo dělat v nějakým větším nákladu. Na něco jako "nezájem" podle mě dojela jak Banana, tak myslím, že i Move You Ass, i když tvůrce neznám a zas tak do toho nevidím.
    Přemýšlel jsem celkem dlouho o něčem takovým ale já vždycky skončil u toho, že nemám s kým něco podobného dělat, protože vždycky všichni byli hrozně nadšení ale když došlo na skutky, tak konec. Na druhou stranu jsem vždycky přemýšlel v úrovni textů a neprozkoumával samotnou realizaci.
    Každopádně jestli máš nějakou představu, rád bych do toho šel.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: Jenom bych dodala, že ze zkušenosti vím, že spousta skinheads z jiných zemí má zájem o to, jak vypadá scéna jinde než u nich. Ten zájem ze strany dalších zemí by podle mě mohl tedy být.
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    dyk mas skaweb a taky to tam nejak nehrotis:D
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SM3RK: coz o to, me by to bavilo, ale taky bych byl rad, aby to k necemu bylo
    HONZEEN: Banana stala asi sto pade, tohle by bylo zadarmo nebo o dost za min, ale zadaco lepsi... a ja bcyh si to predstavoval treba jako nejakyho pruvodce pro holky a kluky z cech, aby vedeli zo ce dobry v zahranici a pak u pro holky a kluky z ciziny, aby vedeli, co je dobry u nas [pomohlo by to ceskejm kapelam]... vis co, kdyz kazdy kapele co prijede das par desitek vytisku at to daj na tour do merchu, hned to zmizi... ale jako porad to neni uplne domysleny no...
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    DAAN: Plenty of rubber left :D
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    AKTAJSA: k veci...si vzpomen na Bananu, ta mela dost tragickej odber a byl to jeden z nej zinu , ktery sem kdy cetl. A nemluve o CD priloze. Dvojjazycne to vydavat a sirit mimo CR je podle me totalni picovina, tam o tyhle veci nouze neni.
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    AKTAJSA: proc pac by te to bavilo.. jinak to nema cenu :D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: Proč to nezkusit? I když zkušenost se zinama je obecně v Čechách víceméně špatná (všechny po čase zanikly), tak by se to mohlo třeba zlomit. Záleží na volených tématech a propagaci.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MEFISTOFELLE: No, pocitam, ze v naglictine by to stacilo... dulezity je ale vymyslet proc to delat a pak uz jenom obsah... hehe
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] DALSI MESIC VE ZNAMENI FUNKU, SOULU A VELKEJCH BOUCHACEK,
    BEST OF SOUNDTRACK K BLOXPLOITATION KE STAZENI V AUDITKU

MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    No já osobně se můžu jedině nabídnout s překlady do angličtiny a němčiny...
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    hale... jak jsem cetl tu anketu, vzpomnel jsem si na nutkani, ktere jsme meli s papa rejnokem [zkrachovalo to na me neschopnosti nainstalovat si indesign; uz ho mam] a chteli jsme udelat neco jako ska / reggae / rocksteady tisteny fanzin... samozrejme by se tam nasel i prostor pro vic veci, kterych se skinheadska kultura tyka, zalezi na domluve... a mam par otazek:

1] Myslite si, ze by bylo k veci, neco takoveho udelat i dnes?
    2] Jaky by takove medium melo mit cil? [o tom asi premyslim nejvic, protoze jinak se to spatne dela, kdyz clovek nevi presne proc]
    3] Byl by nekdo z vas nekdo do toho jit, nebo vite o nekom takovem? [psani textu, grafika, preklad, shaneni kontaku, cokoliv, ...]

pac ja bych to mozna i zkusil, pac tistenemu fanzinu se nic nevyrovna a dnesni doba umoznuje to i na koleni udelat temer profesioalne...

Ja osobne bych asi zvladl napsat par textu, udelat layuot [samozrejme ne sam, spis takova tymova prace; spis jsem myslel co se technickeho provedeni tyce] a nakonec asi i DIY tisk v temer neomezem poctu [tisk cernobilych stranek, pak se to jenom posklada a sesije; cover klidne barevny a na lepsim krapet papiru]

Ja jako hlavni cil zatim vidim asi zatim jen osvetu a to nejen v CR, takze by to melo byt dvojjazycne. Distribuce po cele [nejen] Evrope by se zmakla levou zadni... a jelikoz by fanzin vyrobeny, tak jak sem zde popsal, stal jen cas zucastnenych asi by bylo vhodne ho distribuovat zadarmo... dalsi otazkou by bylo prilozene CD, lepsi papir a jine picoviny...

hm?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    DAAN: v traktoru... a jestli budes mit tak blby otazky, tak jdes po znich k Turkovi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam