• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SHM8: Skvělý. Zná ještě někdo něco?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MISANTROOP: to video o českejch sharps mít budu..jen nevim kdy si na to kolega z práce vzpomene..
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Neni to moc intelektualni na nas lopaty, divat se na dokumenty a bavit se o budoucnosti nasich deti? ;o)
    Deti zatim neplanuju, ale az je jednou budu mit, chtel bych hlavne aby byly stastne a mely radost. Podle toho se bude ridit nejspis i vyber obleceni. Nebudu jim nic nutit, ale doufam, ze ve me budou mit dobrej priklad ;o)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Je někdo majitelem nějakých českých dokumentů?
    V jiném klubu padla cosi o dokumentu o českých SHARP´s kde měl údajně vystupovat Červený. Má někdo cokoliv jiného než Punk in Prague a to provařený video ze Bzence?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: Ta první není fotomontáž, já jsem to děcko někde viděla v nějakém dokumentu. K těm dětem: ty moje budou možnost si vybrat, ale budu je tak nenápadně vést k tomu, aby byly po mamince a tátovi... koupím jim to, co nosím já:). No ale pokud se jim to nebude líbit, bude to jejich věc.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: No pokud ja vim taks ty fotky vkladal do dost klubu (nedivil bych se kdyby to bylo i do Fanklubu Premka Podlahy), vetsinou te ruznym zpusobem poslali tam kam slunce nesviti, protoze jsi ignorant.
    Tohle auditko neni fanklub nacicku, hajlinkacu a kaprala s knirkem, mozna by sis moh o skinheadskem hnuti neco nastudovat, nez sem zacnes postovat blbosti.
    K te tve serii fotek:
    ta prvni mi prijde jako fotomontaz,
    na te dalsi ma priznivce White pride, arijske cistoty a nedokreslenych okenek dlouhe vlasy,
    ti dalsi hajlinci jsou jiz trochu zapeklitejsi orisek, protoze maji lebky hole, ovsem nejsou to skinheads ale boneheads,
    pak je tam myslim ten tatka s tema dvema klucinama, na tehle fotce nevidim nic spatneho, tatka ma sve synky rad a koupil jim hezke obleceni ;o)
    a na te posledni fotce dvou rennies taky nevidim nic spatneho... teda jedna uz je trochu vyzilejsi no...
    Do toho masakru sem myslim potom uz neozval, takze to povazuju za uzemneni...
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    TSOH: Ne, nepovažuju. To jsem řekla kde?
    PANPREDSEDA: Podobný problém jsem měla s nějakou diskantskou nánou v jedné hospodě. Byla ožralá na mol a mlela něco o tom, že by si mě podala kvůli tomu, že jsem na sobě měla "náckovskýho" Pitbulla. Já jsem se to snažila řešit tak, že jsem jí říkala, ať mě nechá být. No a ona jak byla opilá, tak otravovala dál. Když do mě strčila, dala jsem jí facku, že druhou chytla o barový stůl. To ji trochu uklidnilo.
    JAYME: Jo, ta kvalita za ty prachy zas rozhodně stojí. Já si na žádný svůj kousek nemůžu stěžovat. Leda jen možná na to, že moje mikina Lonsdale z Bulldogu ve Vršovicích se mi docela žmolkuje. Ale i tak za tu cenu stála.
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    v pohodě věci ale cd operace artaban bych si asi nekoupil..........
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    přesně musí člověk vědět kam pro co jít.
    TSOH
    TSOH --- ---
    HONZEEN: jen me zajimalo to na co se tazu... jednoduche ne ? ... vim ze to zavani extremem, ale snad sem to nevkladal do ,,fan klubu,, Premka Podlahy...
    MEFISTOFELLE: pokud tohle povazujes za intelektualni debatu tak smakam klobouk.... :)
    PANPREDSEDA: jestli mas pocit ze se clovek snazi vkladanim fotek nejak blejsknout... tak me opravdu nahazujes usmev... a mimochodem jestli chapes za uzemneni nasledne vlozeni fotky (v Massacru) Dalajlamy a nake holky po chemoterapii.... k tomu nemam co dodat...
    ________________________________________________-
    ale v pohode klidne se tu bavte o nakupu hadříků... at ste stylový...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Co kdybychom debatu o obleceni trosku pootocili? Muzete mi nekdo doporucit, kam v Brne vyrazit za oblecenim?
    SKIN
    SKIN --- ---
    JAYME: ono hlavne delnicka trida v UK bydli v council estates, takze co usetri na najmu muze vrazit do hadru...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    JAYME: skinheadska znacka je preci Thor Steinar :oP
    Ale ted vazne, znackovy veci by mely byt (a svete div se byvaji) kvalitnejsi. Takze se IMHO vyplati koupit si vec drazsi, ktera ale vydrzi.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LAUZER: Musíš nakupovat ve slevách, teď mě botky přišly na cca 900,- a košile na 500,- což jsou ceny přiměřené.
    JAYME
    JAYME --- ---
    PANPREDSEDA: vzhledem k tomu, ze jsem celou debatu asi rozpoutal ja svejma ironickejma poznamkama, tak cejtim potrebu se ozvat: ano, treba kosile fred perry jsou hezky a vkusny (aspon podle me), za ty prachy mozna i stojej, par jich mam, zainvestoval jsem a nosim je normalne do prace kdyz chci bejt za slusnaka, jejich cena +- kvalite odpovida, protoze dobrou kosili k obleku pod litr stejne neporidis.. me jenom dostava, kdyz v ty kosili vidim nejakou lopatu, ktera na ni setrila pul roku, protoze videla nekde v televizi ze to v ty angliji nosej delnici.. :) prdel je, ze se mi stalo ve worku (delam v klasicky velky korporaci), ze se me kolegyne ptala, tyvole, ty mas kosili fred perry, jo? a ja ji rikal, to jako narazis na to, ze je to skinheadska znacka? a ona vubec nevedela o cem mluvim a rikala ne, jako ze jsou drahy.. :)))
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Kdyz na to clovek ma a vydelal si na to poctive, tak at si koupi co se mu libi a kdyz je to obleceni, tak to o kterem si mysli, ze mu bude sluset. A jestli na tohle chce mit nekdo nejaky blby kecy, mel by si to nejdriv rozmyslet, jinak bude pro ostatni vypadat jako blbecek.
    Jednou se do me jeden klucina navazel v hospode a zaminkou mu bylo to, jak sem byl oblecenej. Nejdriv sem mu slusne rek, ze mu snad muze bejt jedno jak sem oblecenej, pak povidal neco o tom, ze kdyby s nim byli jeho kamaradi, tak ze mi daj pres hubu. Jenze sam se k tomu, abychom si to sli vyrikat ven nejak nemel. A kdyz mel blby kecy i potom, co sem mu rek at toho teda necha, chrstnul sem mu pivo do ksichtu.
    Dodneska je mi lito toho piva.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: No, to je pravda... já kdybych měla totiž prachy, tak si kupuju taky každou chvíli něco drahého.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Ale nekricis, ze je nekdo burzoust, jen proto ze si poridil znackove obleceni.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    USTRICA: Meleš píčoviny
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: K tomu přivydělávání... není to tak lehký, málokdo si dokáže vydělat tolik, aby se mohl lidově řečeno trochu "rozšoupnout". Někdo třeba dělá takový typ vysoké školy, kde její náročnost jednoduše neumožňuje trávit mnoho času v práci.
    Já jako středoškolák si taky vydělávám sama na sebe (rodiče mi neplatí ani korunu) a když zaplatím nájem a jídlo, tak jsem ráda, když mi zbude něco málo abych mohla jít na pivo neo na koncert. Ale nestěžuju si, žije se mi dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam