• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Z českých ne, ale mám spoustu anglických a amerických.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SHM8: Skvělý. Zná ještě někdo něco?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: My jako správné agro lopaty bychom měli probírat jedině pivo, motory traktorů a kvalitu rýčů:).
    Tak já jim taky nic nutit nebudu, ale od narození budou vědět, že by maminka měla radost, kdyby se vydaly mojí cestou. Když ale bude chtít být třeba kluk hoper a bude se tak cítit spokojený, budiž, ať si je... ale ať nečeká, že mu budu kupovat boty Adio. Hezky si na ně vydělá:).
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MISANTROOP: to video o českejch sharps mít budu..jen nevim kdy si na to kolega z práce vzpomene..
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Neni to moc intelektualni na nas lopaty, divat se na dokumenty a bavit se o budoucnosti nasich deti? ;o)
    Deti zatim neplanuju, ale az je jednou budu mit, chtel bych hlavne aby byly stastne a mely radost. Podle toho se bude ridit nejspis i vyber obleceni. Nebudu jim nic nutit, ale doufam, ze ve me budou mit dobrej priklad ;o)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Je někdo majitelem nějakých českých dokumentů?
    V jiném klubu padla cosi o dokumentu o českých SHARP´s kde měl údajně vystupovat Červený. Má někdo cokoliv jiného než Punk in Prague a to provařený video ze Bzence?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: Ta první není fotomontáž, já jsem to děcko někde viděla v nějakém dokumentu. K těm dětem: ty moje budou možnost si vybrat, ale budu je tak nenápadně vést k tomu, aby byly po mamince a tátovi... koupím jim to, co nosím já:). No ale pokud se jim to nebude líbit, bude to jejich věc.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: No pokud ja vim taks ty fotky vkladal do dost klubu (nedivil bych se kdyby to bylo i do Fanklubu Premka Podlahy), vetsinou te ruznym zpusobem poslali tam kam slunce nesviti, protoze jsi ignorant.
    Tohle auditko neni fanklub nacicku, hajlinkacu a kaprala s knirkem, mozna by sis moh o skinheadskem hnuti neco nastudovat, nez sem zacnes postovat blbosti.
    K te tve serii fotek:
    ta prvni mi prijde jako fotomontaz,
    na te dalsi ma priznivce White pride, arijske cistoty a nedokreslenych okenek dlouhe vlasy,
    ti dalsi hajlinci jsou jiz trochu zapeklitejsi orisek, protoze maji lebky hole, ovsem nejsou to skinheads ale boneheads,
    pak je tam myslim ten tatka s tema dvema klucinama, na tehle fotce nevidim nic spatneho, tatka ma sve synky rad a koupil jim hezke obleceni ;o)
    a na te posledni fotce dvou rennies taky nevidim nic spatneho... teda jedna uz je trochu vyzilejsi no...
    Do toho masakru sem myslim potom uz neozval, takze to povazuju za uzemneni...
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    TSOH: Ne, nepovažuju. To jsem řekla kde?
    PANPREDSEDA: Podobný problém jsem měla s nějakou diskantskou nánou v jedné hospodě. Byla ožralá na mol a mlela něco o tom, že by si mě podala kvůli tomu, že jsem na sobě měla "náckovskýho" Pitbulla. Já jsem se to snažila řešit tak, že jsem jí říkala, ať mě nechá být. No a ona jak byla opilá, tak otravovala dál. Když do mě strčila, dala jsem jí facku, že druhou chytla o barový stůl. To ji trochu uklidnilo.
    JAYME: Jo, ta kvalita za ty prachy zas rozhodně stojí. Já si na žádný svůj kousek nemůžu stěžovat. Leda jen možná na to, že moje mikina Lonsdale z Bulldogu ve Vršovicích se mi docela žmolkuje. Ale i tak za tu cenu stála.
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    v pohodě věci ale cd operace artaban bych si asi nekoupil..........
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    přesně musí člověk vědět kam pro co jít.
    TSOH
    TSOH --- ---
    HONZEEN: jen me zajimalo to na co se tazu... jednoduche ne ? ... vim ze to zavani extremem, ale snad sem to nevkladal do ,,fan klubu,, Premka Podlahy...
    MEFISTOFELLE: pokud tohle povazujes za intelektualni debatu tak smakam klobouk.... :)
    PANPREDSEDA: jestli mas pocit ze se clovek snazi vkladanim fotek nejak blejsknout... tak me opravdu nahazujes usmev... a mimochodem jestli chapes za uzemneni nasledne vlozeni fotky (v Massacru) Dalajlamy a nake holky po chemoterapii.... k tomu nemam co dodat...
    ________________________________________________-
    ale v pohode klidne se tu bavte o nakupu hadříků... at ste stylový...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Co kdybychom debatu o obleceni trosku pootocili? Muzete mi nekdo doporucit, kam v Brne vyrazit za oblecenim?
    SKIN
    SKIN --- ---
    JAYME: ono hlavne delnicka trida v UK bydli v council estates, takze co usetri na najmu muze vrazit do hadru...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    JAYME: skinheadska znacka je preci Thor Steinar :oP
    Ale ted vazne, znackovy veci by mely byt (a svete div se byvaji) kvalitnejsi. Takze se IMHO vyplati koupit si vec drazsi, ktera ale vydrzi.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LAUZER: Musíš nakupovat ve slevách, teď mě botky přišly na cca 900,- a košile na 500,- což jsou ceny přiměřené.
    JAYME
    JAYME --- ---
    PANPREDSEDA: vzhledem k tomu, ze jsem celou debatu asi rozpoutal ja svejma ironickejma poznamkama, tak cejtim potrebu se ozvat: ano, treba kosile fred perry jsou hezky a vkusny (aspon podle me), za ty prachy mozna i stojej, par jich mam, zainvestoval jsem a nosim je normalne do prace kdyz chci bejt za slusnaka, jejich cena +- kvalite odpovida, protoze dobrou kosili k obleku pod litr stejne neporidis.. me jenom dostava, kdyz v ty kosili vidim nejakou lopatu, ktera na ni setrila pul roku, protoze videla nekde v televizi ze to v ty angliji nosej delnici.. :) prdel je, ze se mi stalo ve worku (delam v klasicky velky korporaci), ze se me kolegyne ptala, tyvole, ty mas kosili fred perry, jo? a ja ji rikal, to jako narazis na to, ze je to skinheadska znacka? a ona vubec nevedela o cem mluvim a rikala ne, jako ze jsou drahy.. :)))
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Kdyz na to clovek ma a vydelal si na to poctive, tak at si koupi co se mu libi a kdyz je to obleceni, tak to o kterem si mysli, ze mu bude sluset. A jestli na tohle chce mit nekdo nejaky blby kecy, mel by si to nejdriv rozmyslet, jinak bude pro ostatni vypadat jako blbecek.
    Jednou se do me jeden klucina navazel v hospode a zaminkou mu bylo to, jak sem byl oblecenej. Nejdriv sem mu slusne rek, ze mu snad muze bejt jedno jak sem oblecenej, pak povidal neco o tom, ze kdyby s nim byli jeho kamaradi, tak ze mi daj pres hubu. Jenze sam se k tomu, abychom si to sli vyrikat ven nejak nemel. A kdyz mel blby kecy i potom, co sem mu rek at toho teda necha, chrstnul sem mu pivo do ksichtu.
    Dodneska je mi lito toho piva.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: No, to je pravda... já kdybych měla totiž prachy, tak si kupuju taky každou chvíli něco drahého.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam