GEKONZPRAHY: Štěpáne RAC/NS kapely tu nepodporujeme. Kapely co dávaj rozhovory NS blogům sem nepatří, protože je to politický vyjádření, se kterým se zásadně rozcházím. A odmítám tu podporovat kapely, které jsou za mojí čárou apolitiky/politiky, rozuměj: kapela co dává rozhovory NS zinům, hraje pod vlajkou radikální pravicové organizace nebo vychází na vydavatelství s WP kapelama je celkem jasná hranice jak chápat co je v pořádku a co už je moc. Stejně jako na druhou stranu radikální bolševisti, anarchokomunisti a podobní. Muzika, oblečení, styl, to je to o co tu jde, šíření organizované nenávisti není náš job. Normálně se do těhlech debat ani nezapojuju, protože to nic nezmění, ale v tomhle klubu na tomhle serveru to prostě vidět nechci..
BTW: Web skinhead.name u kterého deklaruješ, že chceš lidem vysvětlovat co slovo "skinhead" znamená (když pomineme, že si každej představí stejně něco jinýho) mi přijde velmi výrazně zmatenej. V roce 2009 se na něm dalo přečíst
Kdo bojuje proti neonacistům, článek o
Rozštěpení stylu kde padne napřiklad věta "Rasistické kapely si později vytvořili vlastní hudební styl RAC (Rock Against Communism – Rockem proti komunismu).". V roce 2011 se objevuje vzpomínka na
Honzu Kučeru, v půlce roku 2011 revizionistický článek
Tak jak to bylo, který v podstatě popírá články z roku 2009, a v roce 2012 už nastupuje rozhovor s
Kamilem Vítou a teď už kapely co nazívaj svojí hudbu jako
Rac'n'Oi!. Jako neznalý čtenář jsem teď totálně zmatenej. Nezměnili jste trochu směřování směrem k politice? Články
Jak vyrobit plísňáky nebo jak
Jak vázat těžký boty mě sice moc za srdce nevzali, ale aspoň to byla sranda.