• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LIMONADA: Určitě! (Litr olejové emulze, 200g balzámu Extrém.) Složili bychom se Ti na to předem na účet, nebo při přebírání?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    chci udělat větší objednávku kvůli slevě na poštovném, nechcete se někdo přidat? Praha
    jsou to nejlepší mazadla co jsem kdy potkala, navíc české výroby, zcela přírodní.
    Internetový obchod Bang Hand Made
    http://www.banghandmade.cz/shop/index.php?page=zbozi&skup=7
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    WOJTYLA: Na info o pletení doporučuju Bushcraft od Rona Edwardse, tam jsou toho mraky.
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    WOJTYLA: není, potřebuješ jen trochu nářadí a šikovnosti. Ty jehly na to se daj koupit na ebay za pár dolarů (z honkongu dokonce free shipping) a na děrování používám 3mm dláto. Jo a proužek koupíš třeba na florenci...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TYMUR: to vubec neni tak těžký jak sem si myslel!
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    WOJTYLA: Hledej šmudlo, prozradím, že se to jmenuje double loop lacing. A pak ještě doporučím jméno Al Stohlman.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TYMUR: nebyl by nákej tutoriál k tomu?...je to moc pekný
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    Tak jsem se konečně naučil oplétání.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdyby se vám někomu chtělo vyrábět nějaký decentí obal na kindl z hladké usně (pro staršího pána), tak bych to potřebovala 2 týden v říjnu jako dárek - do pošty prostím.
    HLOH
    HLOH --- ---
    Taška z jezevce na táboření:

ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Futrál na foťák

Image Hosted by ImageShack.us
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    CNV: V Brne dela westernovy zdobeni Zdenek Kocman ktery urcite ma nekolik sad ruznych abecednich raznic. .
    CNV
    CNV --- ---
    Není tu někdo brněnskej, kdo by měl razidla do kůže - písmena? Chtěla bych vyrazit monogram do pásku a nechce se mi kvůli tomu pořizovat celou sadu.
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    Tak jsem se nechal inspirovat a vyrobil jsem si peněženku, protože ta moje stará se už dlouho rozpadá...

TYMUR
    TYMUR --- ---
    GGG: no, tak to se předpokládá :) i když na požádání ušiju i křivě... i když nerad a s příplatkem :)
    GGG
    GGG --- ---
    TYMUR: no samozreme bych to chtel usite rovne :)
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    No, ty stehy mě taky trochu praštily přes oči, hlavně se ta bílá nit k tomu nějak nehodí. Ale taky jsem asi drahej, byť si hodinovku počítám výrazně méně. Tohle by bylo tak za 1000,- až 1200,- ...
    GGG
    GGG --- ---
    WOJTYLA: dik moc za tip!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GGG: tak si najdi na webu Evu Chadimovou ta šije celkem slušně a za přijatelný ceny...
    GGG
    GGG --- ---
    WOJTYLA: no prave ze v Praze jsou tyhle prace o hodne drazsi nez vsude jinde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam