• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    DEB
    DEB --- ---
    777PLAY: verim ze tohle se posrat neda, a pokud precijen.. vzdycky muzes rict 'takhle je to schvalne, takhle jsem to chtel'
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    vsichni mi rikaji, ze nemam nic manualne delat, vse pry jen poseru....
    DEB
    DEB --- ---
    777PLAY: kup si krivak, acrylove barvy a vyradit se muzes sam/a
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Neznáte někoho, kdo by se dokázal takhle podobně vyřádit na křiváku?
    Bez těch cvoků ...
    Christian Benner Custom
    https://www.christianbennercustom.com/shop

ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s produkty firmy Tegü Vuko?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    EZOP: vzhledem k tomu ze je to klasicka konstrukce s papirem tam ten vosk asi trochu pomuze no, ale asi bych to jeste v tom trochu slepila i chemoprenem
    jinak zatira se to proste hranovou barvou - akrylova baze
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Nemáte někdo kontakty na šikovné lidi/firmy, které u nás odlévají opaskové spony na zakázku?
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj,
    před cca 2 roky jsem si pořídil koženou peněženku. Jsem s ni moc spokojenej drží fantasticky, nicméně se mi na ni začaly dělat “oslí rohy”.
    Všiml jsem si ze lemy šrajtofle jsou jakoby něčím zpevněny/ztvrzeny.
    Nevíte čím to znovu slepit? Šev zatím není narušen.
    Napadl mě nejakej Včelí vosk, rozopit ho a potom do toho ten oslí roh opatrně namočit.

Za event. Radu předem děkuji.
    Srry za velikost fotografie/mobil.

SOLEI
    SOLEI --- ---
    LIMONADA: dobrý, diky, už jsem našla vyhovující kus. Sice jsem kupovala přes internet, ale ve výsledku odpovídá požadavkům víc než vyplývalo z internetových obrázku. Dokonce ji manžel prohlásil hnusnou. Takže se to povedlo. Jen nechápu proč jsem na ni natrefila zadáním téměř nesouvisejícího klíčového hesla.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SOLEI: záleží na velikost tvaru atd. jestli chceš podšitou.....
    zkus hodit nějakej obrázek jak by měla vypadat a dám lepší odhad
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    ILLUZE: diky
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SOLEI: tohle ti sotva kdo řekne - u každého to vychází jinak, nakolik si cení své práce...

jinak jsem si teď nechávala vyrobit kabelku (bez kombinace barev, to by bylo dražší, co jsem se s dotyčným pánem bavila - ale já podobný kontrast ani nechtěla) - sice použil na střih již používané předlohy, ale vybrala jsem si jiný materiál (z čehož měl až dětinskou radost) a vyšla mne cca pět tisíc
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Na kolik by vyšlo nechat si ušít kabelku? Chtěla bych malou pochetku, koženou tmavě červenou ideálně kombinovanou s černou z hladké kůže a současná komerční nabídka nic takového nemá, všechno je kýbl s klopou což je mi k ničemu, potřebují kapsy a bez klopy.
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    BOUCNER: Jsem rád, že stále slouží :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    jedna recenze se zpožděním, od ID ZRUUD jsem si nechala vyrobit na míru obal na blackberry passport a to v létě 2015. I přes několik pádů stále perfktně drží a nemůžu si vynachválit!
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    TABORACEK: je to drahy, ale riznou ti mensi kus i z velkýho kusu hlazenice
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    CNV: tak jo, zajedu se tam pro jistotu mrknout
    CNV
    CNV --- ---
    TABORACEK: To jo, ale sehnal bys tam lepší kus, kterej nebude ani zbytkem, ani půlkou krávy.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    CNV: jestli myslis kutil florenc, tak to mi prijde jeste drazsi nez rempo a funguje to ve stejnym modelu:(
    CNV
    CNV --- ---
    TABORACEK: A Florenc? Tam jsem nedávno koupila tlustou hlazenici cca toho tvého rozměru za necelé 300, což je furt až až, ale na otestování dovedností je to nejschůdnější cesta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam