• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    DUFFKA: pletu to na prstech, ale da se pouzit 20ka jehlice, klasickej postup hladce/obrace. muzu zkusit natocit pro lepsi predstavu, ale fakt nechci casove nic slibovat, mam ted srumec
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ja bych chtela poprosit o navod, jak pak ty rolicky spletas... dekuju
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARKALINA: asi se zeptam uplne mimo,ale dutinky pak sesivas?
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    SARKALINA: Teď mají něco podobného v Tchibu.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    D_RIM: mlynek co mam ja

tusim ze se dela jen jedna velikost, a to na vlnu o tloustce 3-3.5 (?) a leze z toho pravidelna trubicka viz

maji ho treba tady
    pletací potřeby | mlýnek n a pletení dutinek 624145 | Kaleidoskop přízí – pletací příze, háčkovací příze
    http://www.i-pletaci-prize.cz/...shop/2-1-pletaci-potreby/0/5/1292-mlynek-n-a-pleteni-dutinek-624145

mamca ma takovej polomlynek, kde musi kazdy ocko prehazovat rucne a ta trubice je z toho takova rozvolnenejsi, viz ta modra zihana sala. stroj vypada takhle a udajne uz tuhle vychytavku znaly nase babicky (potvrzeno moji babickou) - pro srovnani s retrem:

pokud si chces usetrit praci, tak se da koupit hotova dutinka.

pro predstavu - v tom sedym nakrcniku je asi 10 klubek 50g vlny .-]
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: sikulky, jak mamca, tak dcera ;o)
    (muzu se zeptat na ten "mlynek"? jak to vypada a kde se to da pripadne poridit?)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a jeste jsem dneska spichla sato-triko
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    pletu pletes pleteme

modrej s modrym nakrcnikem ma na svedomi moje mamca (nerada bych se chlubila rodinnym perim .-) ten sedej je umotanej z mlynkovejch trubicek
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    OXIDEK: posta .-]
    OXIDEK
    OXIDEK --- ---
    Ahoj,

dostal jsem na tebe doporučení ohledně tvorby plugu,,? Mohl bych se s tebou domluvit na vyrobě plagu velikost 11-12 mm??? Z jakého materiálu tvoříš???

Děkuju za odpověď.

Jirka
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    SARKALINA: to je dobrej typ... Misto vlizelinu nazehlit pevnou zaplatu... Zkusim a dam vedet:-)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PETT_A: dekuju .-]
    druk v kombinaci s elastickou teplakovinou je problem no. vypadaly mi na teplacich (1x klasicky druky, 1x bejby patentky). od ty doby jsem je na teplakovine nemela moznost pouzit, ale po konzultaci s mamkou se obe priklanime k nazoru, ze by mohlo fungovat nazehlovaci platno (takovy to co prodavaj jako zaplaty), tj. silnejsi a hlavne neelastickej material (coz je podminka, kterou vlizelin nesplnuje)
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    SARKALINA: Moc hezky vyrobky, ses fakt sikovna... Me tak napada, jaky pouzivas druky? Ja mela ted medeny od kohinoru a meli tak pevny zapinani, ze pri otevirani se to vyrvalo i s latkou (tlusta mikinovina) a to jsem to mela podvylozeny vliselinem.... Druky jsou peklo pro me :-/
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: https://www.facebook.com/sarka.lina
    pokud byste to chtel nekdo sledovat dvouma kanalama
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: ok, sezenu si aktualni verzi videopadu a pustim se do toho
    SEMTELE: pokus kdysi davno byl, ale to uplne nedopadlo, nyx a FB uplne staci .-)
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    A nebo blog? .)
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SARKALINA: no kdyby sis zalozila YT kanal s video tutoriala jak si usit jednodussi veci, tak te budu milovat!! Sama zacinam sit a bohuzel ziju daleko od maminky a v neanglicky mluvici zemi, takze se tim prokousavam uplne sama.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Mne se to libi, bude se to tam hodit. Lepsi, nez aby to tam lezelo v ty vitrine.
    FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Diky. Jestli se ti chcepatlas s videem, tak klidne video :]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    fyi, upravila jsem zahlavi a nahazela tam ty jednotlivy kurzy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam