• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: a na kolik vyjdou ty z prvniho odkazu? Zkousela jsi je? Jsou pohodlny? Divala jsem se na jejich web a tyhle jsem tam nevidela. Diky za info.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    GEISHA: parada, sazej. vytvorila jsem si sice vegemapku, ale verim, ze me urcite necim obohatis . klidne i kavarny, pac kafi neni nikdy dost .-] a penize, no jasne, to neresim. splnila jsem si sen a holt se nikam dalsi pulrok nepodivam. kazdej den je tu tak strasne intenzivni, ze si pripadam obdobne jako tenkrat, kdyz jsem vyjela poprvy do zahranici .-]

MARKYYTKA: told ya, zahrejvam ti tu levou pulku postele a ty nikde!
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    SARKALINA: a ty jeji cerny saticky taky :)
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    SARKALINA: fotky z budapesti a z kurzu vypadaji dost lakave! .)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    dnesni kurz jsme absolvovaly ve trech

a pokud by vas zajimalo, co vznikne po sedmi hodinach intenzivni prace {neco na tom 'hands on duty' bude}

pak vezte, ze je to tohle .-]

tj, strih podle kteryho se pokusim do utery sestrojit kozacky

GEISHA: tebe naprosto chapu, retrock a lidunku asi znas vid?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    no, s tema kurzama nevim.. .-] nerada bych delala predcasny zavery predtim, nez mi od rukou odpadne prvni par bot .-]

ale resime tu s anyou budouci fungovani tyhle firmy a odrazuju ji od aktualniho zameru produkce luxusnich bot zamerenejch na upper class.

treba tyhle z novy kolekce si ceni na cca 25k

snazim se ji presvedcit, ze by byla skoda prijit o stavajici klientelu. jinak pokud by nekterou z vas oslovilo neco z:

[ SARKALINA @ botky - jake se vam libi, jake nosite, kde je kupujete ]

tak tu zkusim domluvit nejaky prijatelnejsi ceny oproti puvodnim
    REZZ
    REZZ --- ---
    SARKALINA: to se mas, to je skvely, budapest je skvela! a az budes davat kurzy v praze, tak se prihlasim ))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    zdravim vas z buda/peste

mam za sebou prvni lekci - prace s kuzi a prumyslovejma strojema. na kurzu jsem skutecne sama, vyucuje me anna z., zakladatelka pleasemachinelab. budapest je uzasna, nemela jsem prakticky zadny ocekavani a z mesta jako takovyho jsem nadsena. pokud byste si chtel nekdo udelat rychlovylet, mam tu pronajatej byt hned vedle opery, v centru a budu tu do utery.
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: Dekuji. Urcite by to slo, ale moc si nedokazu predstavit, jak bych s tim manipulovala doma v panelakovem obyvaku :o)))
    Kazdopadne jeste jednou diky za tip na "mlynek", ta vecicka me neprestava fascinovat ;o)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    D_RIM: krasny moc!
    nekde to plete i na drevenejch nasadach (hrabe/lopata)
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: konecne se podarilo i zdokumentovat vysledek, takze tady jsou me dva vytvory :o)

podelim se i o sve know-how, coz byla cca 40 cm dlouha zahradni hadice o prumeru 2,5 cm seriznuta na obou koncich na 45° ;o) (ilustracni foto)
    Nahozene ocka se uzavrely do kruhu a pletlo se v podstate porad dokola bez preruseni (otaceni), dokud nedosla predem "umleta" dutinka. Snad je to aspon trosku srozumitelne...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANIQUE: nooo, jako proc ne! praxi mam .. a jeste to vypada, ze na kurzu budu sama .-]]
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    SARKALINA: Ne workshop, normálně jako cestovatelský večírek akorát s trochu jiným tématem:)
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    hm! koukam, ze tady to jede teda .) se mi to bude hodit, inspirace :)
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    SARKALINA: Tak to jó. :o)
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    super!! si u tebe nechám vytvořit svatební :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    no to ja bych rada..ale nebudou stroje .-/ zkusim to patricne nadokumentovat .-]
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Šári, udělej seminář pak..:) At z toho něco máme:)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANDRASTE: financne mozna jo, ale premejslim ze to spojim i s jinejma aktivitama + si rozsirim socialne-kulturni obzor .-]
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    SARKALINA: Tyjo, nevyšlo by líp, domluvit se s nějakým fachmanem z fleru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam