• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: ok, nafot. Libily se mi ty bilocerne s kohouti stopou. Diky:)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    SARKALINA: ty budou krasny:) az Ti je nekdo bude chvalit a zepta se, odkud je mas a Ty reknes, ze jsi si je usila, to padne na prdel:))

jinak i ty z dilny jsou moc pekny, nafot :)
    PETUSH
    PETUSH --- ---
    MARKYYTKA: jo, ja tam chodila a přišlo mi to fajn, ucelila sem si věci, co sem znala i z předtím a proberou toho celkem dost, vysvětlí správné postupy a co dělat, aby to nevypadalo blbě, ušiješ si sukni, kalhoty a halenku, plus závěrečný projekt na konci podle výběru, pracuje se tam a vysvětluje teorie plus spoustu věcí doděláváš a připravuješ doma..

SARKALINA: ty první jsou naprosto dokonalý! za kolik jsou?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jinak pomalu rozhazuju site ohledne koupe starsiho sevcovskyho stroje, takze pokud byste nekdo o necem vedel...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FLOE: pokud mas strih, tak je to vicemene nekolikahodinova slepovacka a siti. pokud ho nemas a prijdes s vlastnim navrhem, pak muzes stravit nekolik dni jenom rysovanim a vyrobou prototypu. vyroba bot vyzaduje fakt neskutecnou davku trpelivosti, peclivosti a uz se vubec nedivim, ze jsou v evrope boty na zakazku pro nas temer nedostupny (at uz cenove nebo tim, ze se vyrobe venuje - chce venovat? - tak malo lidi)
    FLOE
    FLOE --- ---
    Je to hodne tezky, kdyz uz nejak trochu vis o co jde?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    po dalsi sedmihodinovce v dilne ... da shoe iz comin! .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SELMINEK: jaky mas konkretne na mysli?

ja si delam zalusk na tyhle

a zahlidla jsem tu tusim tyhle

cena byla nekde kolem 4k tusim, web prochazi rekonstrukci, zrovna jsme dneska u vecere dumaly nad dalsim postupem, co se bot ve skladu tyce (k dispozici je asi 50 ruznejch paru). cela ta situace je trosku komplikovanejsi, klidne se rozepisu az budu mit chvilku. ev. ti muzu nafotit co tu je k dispozici, koukam na ty boty kazdej den, takze to pro me neni nijak na obtiz
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    nekdo nejaky reference tady na tenhle rocni kurz siti Cihakova: http://www.skolasiti.cz/rocni-skola.html
    ? dekuju .)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: a na kolik vyjdou ty z prvniho odkazu? Zkousela jsi je? Jsou pohodlny? Divala jsem se na jejich web a tyhle jsem tam nevidela. Diky za info.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    GEISHA: parada, sazej. vytvorila jsem si sice vegemapku, ale verim, ze me urcite necim obohatis . klidne i kavarny, pac kafi neni nikdy dost .-] a penize, no jasne, to neresim. splnila jsem si sen a holt se nikam dalsi pulrok nepodivam. kazdej den je tu tak strasne intenzivni, ze si pripadam obdobne jako tenkrat, kdyz jsem vyjela poprvy do zahranici .-]

MARKYYTKA: told ya, zahrejvam ti tu levou pulku postele a ty nikde!
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    SARKALINA: a ty jeji cerny saticky taky :)
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    SARKALINA: fotky z budapesti a z kurzu vypadaji dost lakave! .)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    dnesni kurz jsme absolvovaly ve trech

a pokud by vas zajimalo, co vznikne po sedmi hodinach intenzivni prace {neco na tom 'hands on duty' bude}

pak vezte, ze je to tohle .-]

tj, strih podle kteryho se pokusim do utery sestrojit kozacky

GEISHA: tebe naprosto chapu, retrock a lidunku asi znas vid?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    no, s tema kurzama nevim.. .-] nerada bych delala predcasny zavery predtim, nez mi od rukou odpadne prvni par bot .-]

ale resime tu s anyou budouci fungovani tyhle firmy a odrazuju ji od aktualniho zameru produkce luxusnich bot zamerenejch na upper class.

treba tyhle z novy kolekce si ceni na cca 25k

snazim se ji presvedcit, ze by byla skoda prijit o stavajici klientelu. jinak pokud by nekterou z vas oslovilo neco z:

[ SARKALINA @ botky - jake se vam libi, jake nosite, kde je kupujete ]

tak tu zkusim domluvit nejaky prijatelnejsi ceny oproti puvodnim
    REZZ
    REZZ --- ---
    SARKALINA: to se mas, to je skvely, budapest je skvela! a az budes davat kurzy v praze, tak se prihlasim ))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    zdravim vas z buda/peste

mam za sebou prvni lekci - prace s kuzi a prumyslovejma strojema. na kurzu jsem skutecne sama, vyucuje me anna z., zakladatelka pleasemachinelab. budapest je uzasna, nemela jsem prakticky zadny ocekavani a z mesta jako takovyho jsem nadsena. pokud byste si chtel nekdo udelat rychlovylet, mam tu pronajatej byt hned vedle opery, v centru a budu tu do utery.
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: Dekuji. Urcite by to slo, ale moc si nedokazu predstavit, jak bych s tim manipulovala doma v panelakovem obyvaku :o)))
    Kazdopadne jeste jednou diky za tip na "mlynek", ta vecicka me neprestava fascinovat ;o)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    D_RIM: krasny moc!
    nekde to plete i na drevenejch nasadach (hrabe/lopata)
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: konecne se podarilo i zdokumentovat vysledek, takze tady jsou me dva vytvory :o)

podelim se i o sve know-how, coz byla cca 40 cm dlouha zahradni hadice o prumeru 2,5 cm seriznuta na obou koncich na 45° ;o) (ilustracni foto)
    Nahozene ocka se uzavrely do kruhu a pletlo se v podstate porad dokola bez preruseni (otaceni), dokud nedosla predem "umleta" dutinka. Snad je to aspon trosku srozumitelne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam