• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    SARKALINA: můžeš připomenout cenu toho kurzu?
    a jaké tam máte vůbec osazenstvo, z celé Evropy nebo spíš místní? (jestlis psala, tak pardon)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    GEISHA: je to nalinkovany z FB, hodim ti do posty foto
    SELMINEK: ok, chapu, mrknu/nafotim
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: mam 37, delka vnitrni stelky 24cm. Brala bych nejaky vyssi/kotnickovy snerovaci, ale potrebovala bych videt barevnou kombinaci. Diky :)
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    SARKALINA: Já bych zájem měla určitě
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    je tu nekdo, kdo by mel vyhledove zajem o obdobnej sici kurz v CR, vedenej majitelkou pleasemachinelab..?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jo a tady ta mensi z hromady bot, co jsou k dispozici..vel 35-41

pak jsem tu videla

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: pro predstavu

FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Diky za odpoved. Vzdycky me tohle remeslo fascinovalo, ted zase o trochu vic :]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FLOE: tak po dnesnich osmi hodinach menim trosku nazor, ted kdyz vidim jak se ten usitej polotovar napina, hrebikuje, vyztuzuje pata / spicka, lepi...tak teda uuuf, na tuhle cast vyroby asi neni uplne od veci si najmout nejakyho chlapa..
    PETUSH: po sleve za 1500,-, ale 39ky si beru ja. jsou tam jeste jedny ale podstatne vetsi..dost mozna pansky
    SHEDLO: no, moje prvni barevny boty .-] pokud se zejtra nic nepokazi, tak by se mely dat nosit na nekolik zpusobu...uvidime .-]
    SELMINEK: tak ty uz bohuzel nemaj .-/ jakou mas velikost?
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    PETUSH: a kolik vas tam chodilo do 1 kurzu? a chodilas na ten uplne zacatecnickej nebo pokrocilej? zajimal by me rozdil a narocnost toho pokrocilyho
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: ok, nafot. Libily se mi ty bilocerne s kohouti stopou. Diky:)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    SARKALINA: ty budou krasny:) az Ti je nekdo bude chvalit a zepta se, odkud je mas a Ty reknes, ze jsi si je usila, to padne na prdel:))

jinak i ty z dilny jsou moc pekny, nafot :)
    PETUSH
    PETUSH --- ---
    MARKYYTKA: jo, ja tam chodila a přišlo mi to fajn, ucelila sem si věci, co sem znala i z předtím a proberou toho celkem dost, vysvětlí správné postupy a co dělat, aby to nevypadalo blbě, ušiješ si sukni, kalhoty a halenku, plus závěrečný projekt na konci podle výběru, pracuje se tam a vysvětluje teorie plus spoustu věcí doděláváš a připravuješ doma..

SARKALINA: ty první jsou naprosto dokonalý! za kolik jsou?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jinak pomalu rozhazuju site ohledne koupe starsiho sevcovskyho stroje, takze pokud byste nekdo o necem vedel...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FLOE: pokud mas strih, tak je to vicemene nekolikahodinova slepovacka a siti. pokud ho nemas a prijdes s vlastnim navrhem, pak muzes stravit nekolik dni jenom rysovanim a vyrobou prototypu. vyroba bot vyzaduje fakt neskutecnou davku trpelivosti, peclivosti a uz se vubec nedivim, ze jsou v evrope boty na zakazku pro nas temer nedostupny (at uz cenove nebo tim, ze se vyrobe venuje - chce venovat? - tak malo lidi)
    FLOE
    FLOE --- ---
    Je to hodne tezky, kdyz uz nejak trochu vis o co jde?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    po dalsi sedmihodinovce v dilne ... da shoe iz comin! .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SELMINEK: jaky mas konkretne na mysli?

ja si delam zalusk na tyhle

a zahlidla jsem tu tusim tyhle

cena byla nekde kolem 4k tusim, web prochazi rekonstrukci, zrovna jsme dneska u vecere dumaly nad dalsim postupem, co se bot ve skladu tyce (k dispozici je asi 50 ruznejch paru). cela ta situace je trosku komplikovanejsi, klidne se rozepisu az budu mit chvilku. ev. ti muzu nafotit co tu je k dispozici, koukam na ty boty kazdej den, takze to pro me neni nijak na obtiz
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    nekdo nejaky reference tady na tenhle rocni kurz siti Cihakova: http://www.skolasiti.cz/rocni-skola.html
    ? dekuju .)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: a na kolik vyjdou ty z prvniho odkazu? Zkousela jsi je? Jsou pohodlny? Divala jsem se na jejich web a tyhle jsem tam nevidela. Diky za info.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam