• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    SARKALINA: nadhera, klobouk dolu!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    mission completed

bezim na bus, cau v praze.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    zkouska
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    SARKALINA: Nenajdes tam nejaky kotnickovy kozacky na plochy podrazce? Vel 38 :-) díky
    SLUNISHKO
    SLUNISHKO --- ---
    SARKALINA: zajem by urcite byl, ale obavam se, ze je to mimo moje financni moznosti :-(
    LFE
    LFE --- ---
    MARKYYTKA: Me tam vcera zacal kurz konstrukce, trva dva mesice...tak kdyby te to (nebo nekoho jineho tady) zajimalo, muzu poreferovat na konci brezna .-)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    SARKALINA: VOGO! Si nejlepší!!!:)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Zajem o kurz rozhodne je!
    a vnitrni stelku mam 24,5 cili 38 cca ;) dekuji
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: ad baleriny, nasla jsem na FB fotku
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PHRASE: 850EUR / 5 intenzivnich dni. Avizovano bylo puvodne 5hod/den, ale jsme tu v prumeru 7-9, protoze jsem si vybrala nejslozitejsi moznej model .-0
    Pokud by se kurz konal v CR, tak by se dal cenove i naplni prizpusobit tak, aby byl pro Vas dostupnej a dal by se nakombinovat s klasickym sitim.

Ja jsem tu na kurzu sama (zajemcu bylo vic, ale presunuli si to na unor), prosincovej turnus byl kompletni (4 lidi). O vikendu se ke mne pridaly dve Madarky a behem dvou dni zvladly baleriny / kotnickovy boty - resp. strih + usiti kuze. Podrazku, vc tvarovani boty jim dodelaval mistni mistr.

Vetsi ohlas ma kurz za hranicema, ale narazi to na vzdalenostni barieru.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    SARKALINA: můžeš připomenout cenu toho kurzu?
    a jaké tam máte vůbec osazenstvo, z celé Evropy nebo spíš místní? (jestlis psala, tak pardon)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    GEISHA: je to nalinkovany z FB, hodim ti do posty foto
    SELMINEK: ok, chapu, mrknu/nafotim
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: mam 37, delka vnitrni stelky 24cm. Brala bych nejaky vyssi/kotnickovy snerovaci, ale potrebovala bych videt barevnou kombinaci. Diky :)
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    SARKALINA: Já bych zájem měla určitě
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    je tu nekdo, kdo by mel vyhledove zajem o obdobnej sici kurz v CR, vedenej majitelkou pleasemachinelab..?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jo a tady ta mensi z hromady bot, co jsou k dispozici..vel 35-41

pak jsem tu videla

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: pro predstavu

FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Diky za odpoved. Vzdycky me tohle remeslo fascinovalo, ted zase o trochu vic :]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FLOE: tak po dnesnich osmi hodinach menim trosku nazor, ted kdyz vidim jak se ten usitej polotovar napina, hrebikuje, vyztuzuje pata / spicka, lepi...tak teda uuuf, na tuhle cast vyroby asi neni uplne od veci si najmout nejakyho chlapa..
    PETUSH: po sleve za 1500,-, ale 39ky si beru ja. jsou tam jeste jedny ale podstatne vetsi..dost mozna pansky
    SHEDLO: no, moje prvni barevny boty .-] pokud se zejtra nic nepokazi, tak by se mely dat nosit na nekolik zpusobu...uvidime .-]
    SELMINEK: tak ty uz bohuzel nemaj .-/ jakou mas velikost?
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    PETUSH: a kolik vas tam chodilo do 1 kurzu? a chodilas na ten uplne zacatecnickej nebo pokrocilej? zajimal by me rozdil a narocnost toho pokrocilyho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam