• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    EVIANAIVE: letnich satu na podobnej zpusob se na mejdanu objevi vic, tusim 3-4ks
    FLOE: uplne ji na tobe vidim .-)
    FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Tak tu bych brala hned, moc pekny.
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    SARKALINA: jej hrozne super
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    dalsi kus do serie

a obrovska radost z knofliku do satu a trik; po tomhle vikendu a trhnuti osobniho rekordu v utrate na baru (domlouvala jsem moderatora), se na ten mejdan zacinam fakt tesit ٩๏̯͡๏)۶ ٩๏̯͡๏)۶ ٩๏̯͡๏)۶

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZOOEY: teda ty mas oci! jj, to bezovy je skutecne neopren, obalenej do ramu svetroviny. to druhy sedo-bilo-cerny je pevnejsi semis, opet ve svetrovine. mam ti to nafotit lip?
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SARKALINA: ha! ty svetry* to je nakej neoprenovej colourblock + naplet patent, cicotoje?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    TABO: vidis spravne a zrovna u nej by mi vubec nevadilo, kdyby se neprodal .-]]]
    SIEGR: zalezi, muzes na miste vyzkouset, pokud se na akci chystas. troufam si rict, ze vetsina veci je z (pruznyho) upletu. pokud by ti velikostne nic nevyhovovalo, tak se po prehlidce muzeme domluvit na nejaky extra velikosti pro tebe. jen upozornuju, ze v dubnu si davam od stroje pauzu, abych se trosku narovnala a uzila si jara
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    SARKALINA: takova skoda ze se do tech veci s nejvetsi pravdepodobnosti nevejdu :(
    TABO
    TABO --- ---
    SARKALINA: Saakryš tam vidím kabátek s jelenama co? Můj vysněný!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    no a jinak uz mam temer hotovo

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: dik moc vsem co hlasovali, tesi me, kolik z vas se vyjadrilo. par veci jsem usila vylozene XS/S, ostatni jsou M s nositelnosti XS-L, pansky jsou neco mezi M-L
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: vytvorila jsem tu udalost, tak se muzete prihlasovat
    je i na FB, ale nemam vas v pratelich a musela jsem akci z duvodu omezeny kapacity prostoru udelat jako uzavrenou. kazdopadne s tema, co se prihlasej na nyxu, budu pocitat .-)

[ MEJDAN PRO MADAGASKAR / ostatniother / 26.3.2015 / CR - Praha - GRID, Opatovicka 18 ]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak a je to cerny na bilym

SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: mnooo to záleží co tam budeš mít za modelky a modely ...
    ale jak si zmínila ... jsou to pružnější věci =´D

tak se do toho vejdou
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Šarii, vse absolutne boziii ;)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    REZZ: jj, da se to tak rict. vsechny veci (az na letni vyjimky) jsou v podstate sity na me a ja mivam obvykle 38, coz je predpokladam M (174cm/62?kg). vetsina obleceni je z pruznejch materialu a snazim se jednotlivy kusy delat velikostne univerzalne. rada bych, aby si ucastnici mejdanu mohli veci osahat a vyzkouset na miste, at nekupujou zajice v pytli. kalhoty bohuzel moc univerzalne usit nejdou, takze u tech se da ocekavat bud - anebo..pokud nikomu nesednou, tak si je s radosti necham .-]]
    letni saty jsou jedny XS-S a druhy S-L(?), tezko se to odhaduje, zalezi na proporcich. dalsi jsou zatim pouze ve fazi uvah.
    REZZ
    REZZ --- ---
    SARKALINA: Mka? u tvych veci mi prijde, ze kdyz usijes Mka, tak to muze byt vlastne i S a L.)) samo ne vsechno, ale dost toho...nebo...ne?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    [SERVER ERROR]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    hmchm, nebavi me monolog, kterej tu vedu...dotaz do plena!

jaky velikosti mam na prehlidku nasit? anketa?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    MONROE: jj
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a jeste teda ty vikendovy meziskalni posuny no .-]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam