• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    M4DLENKA: PETUSH: diky za ucast i podporu, jsem rada, ze se Vam libilo. budu doufat, ze dame repete do roka a do dne .-]
    PETUSH
    PETUSH --- ---
    SARKALINA: respekt a velke diky za vcera.. moc prijemny vecer, prima atmosfera! kdy bude pristi prehlidka? ;)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Zdál se mi v noci moc krásnej sen a mně teď ukápla slza, že skončil. Sen o mejdanu, kterej předčil všechna očekávání a jehož přípravy, na kterejch se podílely desítky lidí, měly nejhladší možnej průběh. O mejdanu, kterej byl organizovanej s úmyslem pomoci zemi, kterou známe zkresleně z katalogů cestovek. Dobrá stovka z Vás se stala v noci na dnešek aktéry mýho snu a ja Vám za to moc děkuju *
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    no tak ja teda ... za vcerejsek ... velkej potlesk a obrovskej respekt
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    SARKALINA: hacky na poveseni tasky na stul..? :-)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nechci vas podcenovat..ale jestli nekdo uhadne, co tohle bude az to bude (hotovy), tak u me ma zejtra panaka! kajo? zline? segro_bracho (neone)? .-]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    v rade za sebou..

do sacku veci jdou..

s choreografii pracujou...

nakrcnici se muchlujou..

zejtra touhle dobou uz budem trenovat krok a skok, uvidime se ve 20:00, ahoj!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    pro jistotu pripominam..kdybych uz se sem nahodou do ctvrtka nedostala
    WICKING
    WICKING --- ---
    SARKALINA: diky... budu to potrebovat. V zivote jsem nemel lepsi bundu a uz se po 8 letech proste rozpada :/
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    WICKING: .-D drzim palce!
    WICKING
    WICKING --- ---
    SARKALINA: Ja to, ale nechci sit sam ;)
    Diky, zkusim.
    WICKING
    WICKING --- ---
    Je to principielne toto: http://www.outdoorkit.co.uk/images/products/11235_enlarged.jpg
    Mam kupovanou generaci o jednu mladsi nez je na obrazku (par detailu je jen jinych jinak dtto)
    WICKING
    WICKING --- ---
    Zdarec, potrebuju poradit. Mam uplne skvelou bundu ze softshellu, kterou samozrejme uz nedelaji. Potreboval bych najit nekoho, kdo mi za rozumne penize udela uplne stejnou. Modifikoval bych jen par kapes (ubrat), misto druku magneticke zapinani. Strihove identickou. Matroš identicky. Da se to? Ma to smysl? Je to nekdo takovy?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZOOEY: aha a ja to pochopila tak, ze nesouhlasis s podporou migrace .-]
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SARKALINA: jee to vubec ne ze je neco spatne!) to spis ze ten "letak" (pardon.) je tak dobrej!))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZEGA: dvernik domluven :-)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SARKALINA: ;) to je fér
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZEGA:
    PETGRIDUS:
    U brany je zvonek,ale psssst :-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    SARKALINA: taky mám peška jdu na film na febio a do 20.15 to do Gridu nestihnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam