• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZOOEY: aha a ja to pochopila tak, ze nesouhlasis s podporou migrace .-]
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SARKALINA: jee to vubec ne ze je neco spatne!) to spis ze ten "letak" (pardon.) je tak dobrej!))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZEGA: dvernik domluven :-)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SARKALINA: ;) to je fér
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZEGA:
    PETGRIDUS:
    U brany je zvonek,ale psssst :-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    SARKALINA: taky mám peška jdu na film na febio a do 20.15 to do Gridu nestihnu.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SARKALINA: sakra. přijedu z práce (Brno) v 2030. jak koukám mám peška, když vstupní brána bude uzavřena. to mě štve
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZOOEY: hehe, 'letak' je normalni malirsky platno, na ktery jsem nalepila rucne vystrihany modelky, deti a mdg faunu (aneb jak zabit cas na ceste do vidne). beru ho s sebou na mejdan a lidi se na nem budou moct vyradit nejak dal, urcite se najde skupina, ktera bude mit potrebu ho dotunit .-]]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak uz mame i harmonogram .-]
    LINE-UP :: Mejdan pro Madagaskar
    http://www.mejdanpromadagaskar.cz/line-up/
    LEENA
    LEENA --- ---
    SARKALINA: tak to je supr! a ja jsem slepa, vubec jsem si nevsimla, ze to tam mas napsany, pardon.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZOOEY: migrace..proc ne? prkna chapu ze muzou pusobit divne...ale autorce webu se to tak libilo a ja nemam zasadne nic proti, na tech v podstate vsechno vzniklo, siju na zemi (pokazdy pred sitim peclive vytiram .-]]]) rozdeleni vytezku se bude resit az podle toho kolik se vybere, nejsem schopna predem odhadnout? bude to pak na webovkach..
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ZOOEY: ee, jakoze idealne zblizka osobne .))
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SARKALINA: diky! to je dobry - idealne prohlidnu zblizka .)
    SARKALINA: ... tu "migraci" radeji ne .) web je fajn. prkna by vubec nemusely bejt. v tom letaku mas perfektni zaklad diy vizualu jak krava - vcetne figurek na pomezi vlase+brady a davida lynche! .)) jinak jediny co bych ja nak prechroustala je co nejvic detailni/transparentni popis rozdeleni toho vytezku na konkretni ucel 1,2. ovsem klobrc dolu pred produkcnim vykonem!
    KAREN: fer!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    LEENA: konkretne se z vytezku:
    1/nakoupi skolni pomucky, ktery jsou na MDG hodne drahy a pro spoustu skolaku nedostupny
    2/ cast bude slouzit jako prispevek na migraci MDG pravnika do Evropy
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    LEENA: jj, vime a doplnim to, viz SARKALINA, dekuju!

KAREN i M4DLENKA i vsem ostatnim co se ozvali preveliky dik! behem dneska se to tam objevi
    LEENA
    LEENA --- ---
    SARKALINA: myslim, ze paradni... akorat mi chybi informace, jak konkretne bude vytezek venovan obcanum, pokud teda vite...
    A imho KAREN: neni zadnej extra hnidopich, ja se tim nezivim, ale vidim to taky a sere me to. Takhle to aspon bude mit SARKALINA dokonaly! Ja bohuzel nebudu v CR, ale preji akci zdar a mnoho stedrych ucastniku!
    KAREN
    KAREN --- ---
    M4DLENKA: .))) noo halt je to moje profese - sice my pripominky reflektujou platnou kodifikaci, ale jsem si vedoma toho, ze vetsinu z toho vetsina povazuje za hnidopisstvi, a radsi na to predem upozornuju;) v praci jsem ovsem za fasistu, to se neda nic delat! ,D
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    KAREN: ... mujtysvete ... jani, neches mi preformulovat disertacku ... a nebo radsi ne, musela bych se stydet
    sorry za OT ..
    KAREN
    KAREN --- ---
    SARKALINA: #ultra-grammar-nazi:
    100–150 navstevniku (pomlcka, ne spojovnik)
    za "trojteckou" mezera.

mas to pekne napsany.))
    over and out;)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    KAREN: vyborny, diky!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: dik za reakce, doplnim jeste konkretni dve formy pomoci, rozdil mezi touhle akci a akci, kterou poradaj neziskovky a doupresnim pravnika .-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam