• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    MULLINS
    MULLINS --- ---
    OMNIHASH: To je ale bez vstupů, bez očkování a pojištění, bez víza. 3k dáš jen za jídlo. A dopravovat se budeš pěšky a nebo max autobusem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MULLINS: 20 dní 25-30 tisíc. 14 litrů letenka, 6 litrů pivka, 2 ubytování, 3 litry zbytek.
    MULLINS
    MULLINS --- ---
    @
    AMOPRA: Ahoj. To co píšeš mi zní zcela neuvěřitelně. Já jsem teď už týden na Srí Lance, jedeme po vlastní ose, žádná cestovka. Jenom letenka stála 14k a například jednodenní výlet na safari do parku Udawalawe byl za 1k. Ubytování nepíši, protože to se dá řešit i couchsurfingem. My jsme v Dickwelle na jihu a stálo to komplet 7k/os/3týdny.

Mohla bys, prosím, napsat jak ses dostala k ceně 20k komplet? Jak jsi cestovala, jak jsi bydlela, co jsi navštívila a jak jsi jedla?

Díky
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    JOHANCZII: my letíme v půlce listopadu a letenky už máme koupený teď, i s pojištěním storna stály neco málo přes 15k. ... ale měli jsme to tak drahý, protože jsme si nemohli vybrat termín..

Většinou když jsou letenky levnější, bývá tam něaký zádrhel, ať je to 20 hodin čekání na přestupu nebo třeba nějaké jiné hovadiny. myslám, že cena Tvé letenky je adekvátní a kdyby byla levnější hledal bych kde je zádrhel.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    JOHANCZII: Být tebou, tak nečekám. :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JOHANCZII: mam pocit ze sis prave odpovedel/a.
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    OTAVA: jj právě tohle je z čr bez velkeho cekani, no musim to promyslet ale rychle jinak poletim za 18 ))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    obcas se da sehant i za 11 ale myslim ze pak treba cekas 20 hodin v Dubaji nebo tak neco podobnyho.

my leteli za 14 loni.
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    ahoj chci se zeptat..

je optimal cena za letenku 14 531kč od 4.12 - 30.12 nebo mám ještě počkat a půjde to dolů?

díky moc Jo
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    JAKKILLER: tak to je jiné! Mel jsem na mysli kurz/pujcovne. Je tam luxusní laguna bez vlnek, nebo naopak celkem bujne more, po kterem dojedes od laguny do kempu. Mozna budou chtit nejaky baksis za pouziti te laguny (KSL za to neco plati mestu), coz je feer. enjoy
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    DIZZYDENT: presne to chci udelat. kiting predrazeny? ja si vezu kite svuj sebou takze to by problem bejt nemel.
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    JAKKILLER: Jj, aklimatizovali jsme tam ctyri dny po priletu, konkretne tady KITE SURFING LANKA ubytko drazsi (ca 6000LKR za bungalov), ale na Lanku nevidany luxus vc. zazemi. Kiting predrazeny, ale s tim jsem pocital. Proti zbytku SL minimum turistu.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cau, byl jste nekdo v kalpitiye? nejaky tip na ubytovani?
    STOOL
    STOOL --- ---
    //SPAM

kdyby se někdo chystal na budějovický majáles, tak tam budou kamarádi povídat o tom našem výletě. Hezky fotí:
    http://www.budejovickymajales.cz/program/ucinkujici/profil/137
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DABE: Jasne, nakonec se k tomuhle nazoru pravdepodobne priklonime. Sri Lanku si nechame na jindy, az bude vice casu, a zkusime to vice na vlastni pest (:

Jeste jednou diky za rady (:
    DABE
    DABE --- ---
    GOSHEWAN: nechci nejak odrazovat, ale utratit tuhle castku zrovna za 10 dni na Sri lance mi prijde docela skoda. resp. dle itinerare tuhle zemi asi moc dobre nepoznas. Sri lanka je krasna, ale nejhezsi je vsak pri pohledu z vlaku, pri rizeni vypujcene motorky nebo spolu s mistnima pri ceste autobusem. i ten tuk tuk ma cosi do sebe.
    chapu, ze kazdy vyznava jiny styl cestovani a jde taky o cas. nicmene Sri lanka bude snad vzdy docela dost pristupna a pomerne levna zeme.
    urcite existuji zajimavejsi/mene dostupne destinace, kde se na vlastni pest cestuje hure. tim padem mi prijde logictejsi placnout se pres kapsu a vyuzit moznost placeneho zajezdu.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Diky moc vsem za info, jeste si to tedy rozmyslime. Nam ted nejde ani tak o penize jako prave o cas, aby to nebylo prilis hekticke. Jeste je mozne, ze pojedeme uplne jinam, ale tyhle rady si urcite zapamatuju, protoze na Sri Lanku se chceme stopro podivat (:
    ELIS
    ELIS --- ---
    WIL_M: Pravda, ale reference se dají dohledat po netu, kdo má dobrý zkušenosti s guidama, doporučuje je dál. Např.: http://www.roughguides.com/community/threads/recommended-guidedriver-in-sri-lanka/
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    ELIS: Jo tohle jsem doporucovala taky. my to tak udelali a byli jsem spokojeni. 3 tydny nas sakum prask s letenkou (od Emiratu za 15,5t), pruvodcem, vstupama a dareckama staly kolem 30t.

Doporucuju uz na zacatku si s pruvodcem ujasnit cenu za hotely a jeho sluzby. My tenkrat rekli, ze nedame vic jak $22 za hlavu a den vcetne ubytovani se snidani (byli jsme 3). Kdyz na nas na zaver zkousel neco jako ze s mu podelalo auto, tak jsme ho poslali do ..... Pltili jsem mu to zalohove.
    Da se tam usmlouvat lecos
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ELIS: Tebou navrhovaná varianta zní skutečně nejlépe, je to skvělý kompromis. jde jen o to najít někoho,kdo je šíleně nenatáhne a nebude si účtovat furt pak nějaký extra extra extra za tohle a támhleto /známe žejo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam