• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    REEN
    REEN --- ---
    HASHLERKA: No po Arugam Bay to byla trochu nuda. žádný vlny a jen zevl. Byli jsme tam jen dva dny a z toho jeden snorchlovali. To mě naopak příjemně překvapilo, srovnatelný s Malaisii a byla tam spousta reef sharku. město samotný je o ničem, jen jsme tam nakoupili potraviny den před odjezdem domu.
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    REEN: zajimal by me nazor na Trinco ;) ja se na nej hodne tesila, ale trosku me zklamalo a nejak jsem se tam uplne necitila....
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    krásně a přehledně zpracovaný web o cestování s batohem po srí lance. krátce, jasně, srozumitelně. i přes patrně neaktuální ceny silně doporučuji

Srí Lanka - Srí Lanka očima baťůžkářů
    http://www.sri-lanka-info.cz
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    mezinarodni ridicak stoji 50 korun na rok, policajtu je vsude u silnic dost, ale stavet cizince jsem je nevidel (coz nic neznamena, zejo...) Acko na skutra davaj tusim automaticky, ale kdyz staveli kluky za rychlost v tuktuku, pozadovali B1...) na vylety je skutr ideal a nic to nestoji, prave v Ella jsme si to docela uzili - Liptons Seat a celodenni okruh po okoli, silnice docela dobry, za tmy to uz chce ale trochu odvahy...) a do tech hor je lepsi ne uplne nejslabsi stroj, zvlast, kdyz se jede ve dvou.. samozrejmosti je si motorku prohlidnout a idealne vyfotit, ale to asi kdekoliv na svete.. jo a helmy bejvaj dost forovy a vetsinou i vonavy...)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: vic lidi mi radilo mezinarodni.... okoli trinconalee na skutru bylov klidu... arungam bay vypada taky klidne...
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    KDyž už jsme u těch dopravních prostředků, chci se optat, jak to je s řidičákem, jestli na skůtr stačí třeba jen béčko, nebo je třeba mít i to A1 nebo co to je na to potřeba a nebo jestli je třeba si vyřídit snad i nějaký mezinárodní či jak? :) (jinak teda asi budem cestovat nějakým minibusem s řidičem) ale jak psal wil_m, na takové to cestování po okolí by to mohlo být příjemné .)
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    WIL_M: My jsme pujcovali skutr v Arugam Bay, tam nebyl takovej provoz. Jinak bych se celkem bal, protoze autobusu a nakladaku je na silnicich fak hodne skoro vsude a jezdej jak prasata...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    kde je vhodné a kde naopak nevhodné půjčit si skůtr? co jsem pochopil, tak v horách (Ella atp) kvůli stavu silnic určitě ne? nemám chuť se proplétat příliš velkými městy, spíše právě kochačka a samostatnost na výletování po okolí. díky za tipy :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    UNA_ID: peanut farm?
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: ;) inu tesne vedle
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XTALIBAN: :DD asi si mě nepochopil :-) myslel jsem Třinec v ČR :D na Lanku jedem až za měsíc :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    OMNIHASH: to je primo v trincu nebo dal v uppvale ci na tom dalsim spotu ?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XTALIBAN: vřele doporučuju si tam zají a aspoň překecat majitele, ať vám uvaří, dodneška na to vzpomínáme, kámoš dokonce přemejšlí tam ject znova, aby se to naučil taky.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: nejsem primo v trincu ale v uppaveli ci jak se to pise...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: zitra tu jeste budu. Zdrzis se nebo hned mizis ? By sme mohli dat pifko :) sem v sun rise hotelu u silnice

OMNIHASH: jaj skoda ze sem to nevedel driv. Na ty 2 noci se mi uz nechce stehovat neb tu vecer mame kalbicku s par lidma.

LEMS: no me nechybej jen sem je tu cekal vic. Mam jich uz dost z pakose, kasmiru a jinejch destinaci...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XTALIBAN: na pláži v trincomalee je dyke rest in. Místní ubytování a nejlepší kuchař na celý srí lance.
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    Offtopic - do Třinca jedu zítra vyzvednout si pas :D
    LEMS
    LEMS --- ---
    XTALIBAN: jestli pojedes z Trinca na jih tak si je uzijes do sytosti, vcetne kontrol:)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    UNA_ID: diky ;) zatim aem v trincomalee a na rizdil od colomba zatim ani jeden vojak za 2 dny ...
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam