• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Kdybste ted nahodou nekdo byl v okoli Bentoty tak dejte vedet. Uz druhy den tu prsi a partaky na vylet ci pivo berem:-) pak budeme pokracovat dal dolu po pobrezi smer vychod a pak do hor.
    JAYB
    JAYB --- ---
    DARMOSLAP: Napsal jsem adresu hostelu z Lonely a bez problemu
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    DARMOSLAP: my napsali adresu jednoho hotelu, kterou jsme na sve tritydenni ceste znali. Spali sme tam asi jednou a uplne v pohode
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARMOSLAP: Ja si myslim, ze je lepsi tam napsat nejaky nahodny hotel, nez ze "nevim"....
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    KALKALOID: Zkušenost z dvou dnů na kocni prosince 2013 byla, že zapršelo jenom občas a na chvíli, a mě se tam líbilo..elefant rock (kde FAKT stál elefant), croc lake, skutr a yala north :) Cesta busem z Haputale půl dne.
    Spali jsme u jedné mírně jetější hippie rodinky z Nového Zélandu, která pronajímá takové bambusové "foliovníky" téměř na pláži - super.
    https://www.facebook.com/samanthasfolly/
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    DARMOSLAP: Není zač
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    KANG_KEK: Na blbou otázku blbá odpověď. Každopádně díky.
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    DARMOSLAP: Hmmm, to je dost špatné, s velkou pravděpodobností se přes imigrační nedostaneš. Pokud ti zrovna nic nepoletí zpět, tak si budeš muset zaplatit soukromé letadlo, což se dost prodraží. Jediná možnost je, že si to nechat potvrdit po přiletu od překupníka, normálně ti vypíše papír s razítkem o verifikované adrese pobytu. Ale je to pěkně drahý, tuším asi $600.
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    zdravím, nevíte, jak moc se řeší v online visu adresa pobytu? Napsal jsem jim tam "i dont know yet" a trochu jsem dostal bobky, jestli to vezmou.
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    dik, a jeste teda jen dotaz, jak uz tu nekdo zminoval, ta Arugam bay nebo nekde okolo je teda co se tyka pocasi v klidu na tom prelomu roku? Jen ze sem nekde cetl, ze zrovna moc ne...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    KALKALOID: prespavat na plazi tam v pohode IMHO vubec neni - vzdycky si te nekdo vsimne. I na tech nejopustenejsich plazich se bobcas nejaky ten zvedavy rybar objevi...
    JAYB
    JAYB --- ---
    POcitam, ze ten BUS stavi tady
    https://goo.gl/maps/EwUUVFxwagL2
    a cesta nam trvala tak cca 1,5 h, i kdyz jsme se docela posunovali v podveceni zacpe, nez jsme se dostali z Colomba
    JAYB
    JAYB --- ---
    KALKALOID: Ted v Tangalle, cca tyden dozadu jsme dali za dvoujluzak v hostelu u plaze 2000,- rupek. Ale bylo to pred sezonou a ne v Mirisse.

Jinak jeste k te doprave z letiste (tedy spis NA letiste)- Jeli jsme busem c. 187 z Colomba Fort na Airport (ma to napsany na stite), jizdny nas stalo 125,- Rs na osobu. Busak nas vykopl u krizovatky... ani ne1 km od vstupu na letiste. Ten bus bych rekl jezdi casto, ale nevim jak moc pres noc, ale urcite jede zpatky.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    GNUBLA: diky
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GNUBLA: Arugam bay? Bylo by to tesne pred zacatkem sezony imo
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    GNUBLA: já bych jel na jih, my byli v Wellamadama v listopadu a to tam sezóna začínala, normálně tam lidé jezdí na Vánoce. Vlny byly tak akorát, žádní lidé a podobně :-)
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    poraďte prosím-kde se dá dobře surfovat v zimě? konkrétně přelom prosince-ledna. děkuju
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    XTALIBAN: žádný permit jsem nepotřebovala, leda semtam drobná kontrola pasu. a bydlení bohužel nedoporučim, adresu jsem si nepoznamenala a stejně to byla taková kobka že bych to ani nedoporučovala. šla jsem do toho jen proto že jsem tam přijela ve tři ráno a nebylo moc z čeho vybírat
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    MARIHAI:
    DRAWER:

je to rok a pul zpet v breznu, tak bych to zas tak tragicky nevidel ;) a pred trema rokama sme bydleli nad cestou za 1.500...
    Kdo hleda imho najde, po nas i za ty nejzluklejsi hnusny pokoje chteli 2.500, za normalni pokoje nechteli jit pod 3.500 ale nakonec sme nasli rozumnyho korena, co nam dal bungalovek za 1600, stacilo ozelet vyhled na more =] bylo to tady nekde: 5.945243,80.459007 =]
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    Mirissa na zacarku zari a platili jsme 2300 za noc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam