• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SINEAD: CS a platil jsem kolem padesáti kaček.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    SINEAD: tý jo super, že to Equa má tak levný, já si u ČS sjednala nějaký výběry v zahraničí za 30,-
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Noo je pravda ze von ma CS, tam to bude pocitam minimalne stopade za vyber:)) U Equa je to 9 kč, takze pohoda.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SINEAD: kurz/poplatky je odvislej od cenovy politiky tvy banky, ne mista vyberu.
    Ve vasem sporu zastavam nazor blizky tobe.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    SINEAD: hele, my to vůbec neřešily a braly z bankomatu, lepší než u sebe mít randál peněz a bát se, že někdě zapomenu bágl/tašku, jenom pozor nejdřív vyjedou peníze a pak až karta, 2x jsme našly cizí kartu v bankomatu, naštěstí jsme majitele dohnaly, ale je to takový zrádný, páč tam byla možnost vybírat dál
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Netusite jak to tam je s vybiranim z bankomatu a kurzem/poplatky? Nemate zkusenosti na kolik vas to v prumeru vychazelo? My se neshodnem, pritel tvrdi ze si bude brat vyssi hotovost, me to prijde jako riziko nepomerny k tomu, za kolik si tam vyberes...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DJ_RIPPA: LP jsme někomu věnovali už asi po tejdnu, jak to bylo marný. Prvda, už jsem potkal i horší, třeba LP pro Filipíny. Internet za deset dolarů neomezeně přes mobil + google nepřekoná nic.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    DAGHOR taky jsem byla spokojená s RG, můžu ho i půjčit=)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    DAGHOR: oboji je cajk, v rg sme nasli valy, ktere v lp vubec zmineny nebyly. (napr zapomenuty chramy vychodne od kandy.)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DAGHOR: google
    DAGHOR
    DAGHOR --- ---
    Ahoj, pro Sri Lanku doporucite LP nebo radeji RG?
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Kdybste ted nahodou nekdo byl v okoli Bentoty tak dejte vedet. Uz druhy den tu prsi a partaky na vylet ci pivo berem:-) pak budeme pokracovat dal dolu po pobrezi smer vychod a pak do hor.
    JAYB
    JAYB --- ---
    DARMOSLAP: Napsal jsem adresu hostelu z Lonely a bez problemu
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    DARMOSLAP: my napsali adresu jednoho hotelu, kterou jsme na sve tritydenni ceste znali. Spali sme tam asi jednou a uplne v pohode
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARMOSLAP: Ja si myslim, ze je lepsi tam napsat nejaky nahodny hotel, nez ze "nevim"....
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    KALKALOID: Zkušenost z dvou dnů na kocni prosince 2013 byla, že zapršelo jenom občas a na chvíli, a mě se tam líbilo..elefant rock (kde FAKT stál elefant), croc lake, skutr a yala north :) Cesta busem z Haputale půl dne.
    Spali jsme u jedné mírně jetější hippie rodinky z Nového Zélandu, která pronajímá takové bambusové "foliovníky" téměř na pláži - super.
    https://www.facebook.com/samanthasfolly/
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    DARMOSLAP: Není zač
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    KANG_KEK: Na blbou otázku blbá odpověď. Každopádně díky.
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    DARMOSLAP: Hmmm, to je dost špatné, s velkou pravděpodobností se přes imigrační nedostaneš. Pokud ti zrovna nic nepoletí zpět, tak si budeš muset zaplatit soukromé letadlo, což se dost prodraží. Jediná možnost je, že si to nechat potvrdit po přiletu od překupníka, normálně ti vypíše papír s razítkem o verifikované adrese pobytu. Ale je to pěkně drahý, tuším asi $600.
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    zdravím, nevíte, jak moc se řeší v online visu adresa pobytu? Napsal jsem jim tam "i dont know yet" a trochu jsem dostal bobky, jestli to vezmou.
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    dik, a jeste teda jen dotaz, jak uz tu nekdo zminoval, ta Arugam bay nebo nekde okolo je teda co se tyka pocasi v klidu na tom prelomu roku? Jen ze sem nekde cetl, ze zrovna moc ne...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    KALKALOID: prespavat na plazi tam v pohode IMHO vubec neni - vzdycky si te nekdo vsimne. I na tech nejopustenejsich plazich se bobcas nejaky ten zvedavy rybar objevi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam