• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    E2E4: To si taky rikam, ze si to mozna vyberou na kurzu... ale ono vzit 15000 CZK, vymenit je v Pze na dolary a pak na miste na rupie, tak to ve finale mozna vyjde nastejno plus ten pocit ze mam v kapse hormadu bankovek nic moc, takze jsem nakonec pritele presvedcila ze to nema smysl.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OMNIHASH: Ono s tema vyberama z karty v exotickem zahranici je to slozitejsi - banka vas predevsim oskube na kurzu a pak teprv na poplatkach.. Si porovnejte mezi sebou kolik se vam strhlo z uctu za vyber nejake konkretni castky..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SINEAD: CS a platil jsem kolem padesáti kaček.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    SINEAD: tý jo super, že to Equa má tak levný, já si u ČS sjednala nějaký výběry v zahraničí za 30,-
    YACOB
    YACOB --- ---
    Zdravim vespolek, po osmi letech se chystam podivat zpet :) ... tenkrat byla jeste valka a myslim si, ze tam nejezdilo tolik lidi jako ted. Vubec netusim co cekat.... jak se stav na miste zmenil/nezmenil, jak moc se zvedly ceny, jak se zmenilo chovani mistnaku diky vetsimu turismu... je neco lepsi nebo naopak horsi? Trosku se bojim toho, ze rust turismu se tam hodne podepsal a ja si budu rikat, ze to predtim bylo lepsi...

Je tu pls nekdo kdo by mohl udelat nejaky srovnani, porovnani nebo napsat svuj nazor? Predem dekuju za jakoukoliv odpoved.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Noo je pravda ze von ma CS, tam to bude pocitam minimalne stopade za vyber:)) U Equa je to 9 kč, takze pohoda.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SINEAD: kurz/poplatky je odvislej od cenovy politiky tvy banky, ne mista vyberu.
    Ve vasem sporu zastavam nazor blizky tobe.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    SINEAD: hele, my to vůbec neřešily a braly z bankomatu, lepší než u sebe mít randál peněz a bát se, že někdě zapomenu bágl/tašku, jenom pozor nejdřív vyjedou peníze a pak až karta, 2x jsme našly cizí kartu v bankomatu, naštěstí jsme majitele dohnaly, ale je to takový zrádný, páč tam byla možnost vybírat dál
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Netusite jak to tam je s vybiranim z bankomatu a kurzem/poplatky? Nemate zkusenosti na kolik vas to v prumeru vychazelo? My se neshodnem, pritel tvrdi ze si bude brat vyssi hotovost, me to prijde jako riziko nepomerny k tomu, za kolik si tam vyberes...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DJ_RIPPA: LP jsme někomu věnovali už asi po tejdnu, jak to bylo marný. Prvda, už jsem potkal i horší, třeba LP pro Filipíny. Internet za deset dolarů neomezeně přes mobil + google nepřekoná nic.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    DAGHOR taky jsem byla spokojená s RG, můžu ho i půjčit=)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    DAGHOR: oboji je cajk, v rg sme nasli valy, ktere v lp vubec zmineny nebyly. (napr zapomenuty chramy vychodne od kandy.)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DAGHOR: google
    DAGHOR
    DAGHOR --- ---
    Ahoj, pro Sri Lanku doporucite LP nebo radeji RG?
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Kdybste ted nahodou nekdo byl v okoli Bentoty tak dejte vedet. Uz druhy den tu prsi a partaky na vylet ci pivo berem:-) pak budeme pokracovat dal dolu po pobrezi smer vychod a pak do hor.
    JAYB
    JAYB --- ---
    DARMOSLAP: Napsal jsem adresu hostelu z Lonely a bez problemu
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    DARMOSLAP: my napsali adresu jednoho hotelu, kterou jsme na sve tritydenni ceste znali. Spali sme tam asi jednou a uplne v pohode
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARMOSLAP: Ja si myslim, ze je lepsi tam napsat nejaky nahodny hotel, nez ze "nevim"....
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    KALKALOID: Zkušenost z dvou dnů na kocni prosince 2013 byla, že zapršelo jenom občas a na chvíli, a mě se tam líbilo..elefant rock (kde FAKT stál elefant), croc lake, skutr a yala north :) Cesta busem z Haputale půl dne.
    Spali jsme u jedné mírně jetější hippie rodinky z Nového Zélandu, která pronajímá takové bambusové "foliovníky" téměř na pláži - super.
    https://www.facebook.com/samanthasfolly/
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    DARMOSLAP: Není zač
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    KANG_KEK: Na blbou otázku blbá odpověď. Každopádně díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam