• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    ja chi na kubuuuuu
    TBK
    TBK --- ---
    nevite negdo o levnem ubytovani ve varaderu? somo nemusi byt nic extra, spis domaci prostredi v casas particulares nebo hostel. dik predem
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    FEEX: jak kde.... je tam celkem levne, pokud se nenechas natahnout (oni to ale nemysli zle, oni te neokradou, jen ti prodaji i misto ke stani na chodniku)
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    FEEX: neco malo prikladu je na nastence
    FEEX
    FEEX --- ---
    mam dotaz, jak je to na kubes cenama? jidlo ubytovani , orientacne?
    BIRK
    BIRK --- ---
    PINCHE_GRINGO: na hloupockeho si nehraju jen me nebavi to hrotit...a kolikrat je lepsi na otazku dat odpoved a ne rypat...pardon za moji nechapavost
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    BIRK: Muzes hrat tu hru na nechapaveho donekonecna, ale stejnou informaci a odkaz jsem ti posilal o 2 dny driv.. Necekal jsem podekovani, vim, ze jsem si rypnul, ale na hloupouckeho si hrat nemusis ;)
    BIRK
    BIRK --- ---
    KOUNI: dekuji

PINCHE_GRINGO: ehm
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOUNI: On se ale ptal na trochu neco jinyho :))
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    BIRK: jj, kousek od IP, asi 3 min pesky : http://www.airstop.cz/o-nas/
    BIRK
    BIRK --- ---
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    OK, nebudu se s tebou hadat, treba nekdo jinej pochopi, na co ses ptal..
    BIRK
    BIRK --- ---
    PINCHE_GRINGO: ne uz se mi to povedlo...ale dekuju ze hyperlink...suprovka jak to facha... ale ptal jsem se na trochu neco jinyho
    BIRK:
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    BIRK: opravdu je tak tezke napsat airstop.cz do prohlizece? :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    KOUNI: oni maj sidlo na I.p.Pavlova?
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    BIRK: já jsem kupovala letenky pres airstop.cz, coz je zprostredkovatel, takze je muzes mit i levnejc pres primo, asi nejvic letu a nejlevnejsi ma condor, s tema jsme leteli a vsechno v poho. Abys to u nich moh zarezervovat primo tak musis mit embosovanou kartu, coz jsem nemela takze jsem to vzala pres ten airstop, cca o 1000 - 1500 drazsi, ale na I.P. Pavlova. Let z Frankfurtu, tam jsme jeli busem od student agency, 2000.- tam i zpet. Jelikoz jsme to trochu pomatli tak zpatecni listky jsme meli o den driv nez jsme prileteli, takze jsme zpatky jeli vlakem, 85eur/os. frankfurt - drazdany, listek z vlaku, takze zadny slevy. A z drazdan jsme jeli na cerno do decina, jelikoz nas nikdo neprisel skasnou, tak jsme vystoupili a koupili si 100.-/os. decin - praha.... a bylo... trosku narocnejsi cesta, ale byli jsme radi ze jsme doma.
    BIRK
    BIRK --- ---
    suprovka....a ted uz konkretnejsi dotaz...jak vyhledat nejlevnejsi let...resp co nejlevnejsi... zkousel jsem klasicky vyhledavace a nic moc uspech...s kym se lita na kubu, pres jaky mesta...no proste vy jste uz leteli...tak pleas poradte jak se tam dostat s minimem nakladu
    KSEROKS
    KSEROKS --- ---
    noo myslim ze to nejni o moc horsi nez kdekoliv jinde pokud ji nechas valet na plazi a pudes se koupat tak je to jasny ale ze by tam na tebe nekdo vytahl nuz a chtel te obrat to si nemyslim policajti sou tam uplne vsude v turisitckejch oblastech 2krat tolik ale i na normalnich sidlistich v havane, ve vesnicich apod..... takze pokud budes dodrzovat nejaky zakladni bezpecnostni pravidla tak bach se nebal......
    BIRK
    BIRK --- ---
    no a jell tma nekdo sam?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    to jsem pochopil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam