• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    JOHNNY: ja myslim ze cervenec je dobrej, pokud mas rad teplo...a hurikany....ja si jich tam uzila hned nekolik. Jinak urcite Havana, to je jasny a pak muzu doporucit Viňales, byli jsme tam na vikend, jsou tam hory, jeskyně, tarantule, koně krávy a tak...kdyžtak se můžeš mrknout na my rajce, mam tam naky fotky a popisky k jednotlivejm oblastem. kouni.rajce.idnes.cz
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    HAVRAN_PIRKO: diky za tip
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    JOHNNY: je celkem dost prehlednej pruvodce od MarcoPolo....:-)
    ja tam byla odpocivat, cestovla jsem jen Havana a dalsi mensi mestecka, ale jiste ti tu poradi nekdo jinej, co to procestoval krizem krazem....co ja vim tak ID Esorimmer to ma procestovany, treba.....
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    JEDEM!!! 24.3 ;-)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    objevila se moznost jet v lete na kubu-vim, ze to neni idealni doba, ale nikdy jindy nemuzu. vypada to na cca 14 dni v cervenci. zatim sem to nijak neresil,nezjistoval. mohl by mi nekdo jen lehce nahodit, co bych za tu dobu mohl/mel stihnout?

diky
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    taky si nemyslim, ze jsou nestastni, nevidela jsem dlouh narod (teda ted na Mauriciu to bylo to same) tak usmevavych lidi ze kterych jde pohoda.......
    byla jsem v Havane, kdyz Fidel odpadl, zedne oslavy...nic....lidi mi rikali ze nic menit nechteji....
    RACHOTKA
    RACHOTKA --- ---
    Místni lidi se nemaj špatne,stejně jako tady si každej na něco stěžuje,tak je to i tam..Neříkam,že se tam maj nejlíp,ale rozhodně netrpí!!!
    MARUCHA:
    MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    no nemyslim si, ze by momentalne byla Kuba pro mistnaky raj... mozna tak prave pro pro turisty, protoze si tam za par dolaru muzou vyskakovat vic, nez treba v chorvatsku...
    RACHOTKA
    RACHOTKA --- ---
    Nemyslím si,že škodili...myslím si,že všechno zlý je k něčemu dobrý.Vem si to,tedka je Kuba fakt ráj,i když tam tedka bude vládnout někdo jinej,tak co z toho udělá?Turistickou atrakci!Takhle to mělo svoje kouzlo,a sere mi to že nazažiju Kubu za Fidela...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    LARK: Idealista, komunista.. Osobne ho nemusim, stejne jako Fidela. Oba byli inteligentni lide, ale podle me zemim, ve kterych pusobili, spise skodili
    MISERY
    MISERY --- ---
    MANIIA: ja chci taky na Kubu!!! :-)
    (book)

Chtela bych tam mozna pristi, ale spis tak prespristi rok vyrazit, zatim shanim informace o tom, jak to tam vlastne chodi...
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    ja chi na kubuuuuu
    TBK
    TBK --- ---
    nevite negdo o levnem ubytovani ve varaderu? somo nemusi byt nic extra, spis domaci prostredi v casas particulares nebo hostel. dik predem
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    FEEX: jak kde.... je tam celkem levne, pokud se nenechas natahnout (oni to ale nemysli zle, oni te neokradou, jen ti prodaji i misto ke stani na chodniku)
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    FEEX: neco malo prikladu je na nastence
    FEEX
    FEEX --- ---
    mam dotaz, jak je to na kubes cenama? jidlo ubytovani , orientacne?
    BIRK
    BIRK --- ---
    PINCHE_GRINGO: na hloupockeho si nehraju jen me nebavi to hrotit...a kolikrat je lepsi na otazku dat odpoved a ne rypat...pardon za moji nechapavost
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    BIRK: Muzes hrat tu hru na nechapaveho donekonecna, ale stejnou informaci a odkaz jsem ti posilal o 2 dny driv.. Necekal jsem podekovani, vim, ze jsem si rypnul, ale na hloupouckeho si hrat nemusis ;)
    BIRK
    BIRK --- ---
    KOUNI: dekuji

PINCHE_GRINGO: ehm
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOUNI: On se ale ptal na trochu neco jinyho :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam