• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    A funguji prosim na Kubě takove ty radoby cestovky, ktere vam nabidnou nejakej vylet za levnejc nez cestovka se kterou tam jste?
    (nevim jestli me chapete, ale zazila jsem to v egypte ze treba vylet na pyramidy s mistnima byl o vic jak polovinu levnejsi nez s fischerem)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jojo baracoa je nadherna, taky jsem si tam uzil rodinku a hlavne jejich oslavy a vecerni pokecy a rum. 20 slov spanelsky staci :)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Kdyby nahodou nekdo potreboval nejaky kontakty na casa particular.
    BTW. Jestli nekdo zamiri do Baracoy - urcite berte v potaz adresu - Malecon 72, bydli tam fantastickej par, chlapik mluvi lamanou ínglish, ale v pohode se domluvite.
    K snidani delaj kakao - z pure cacaa, cim je Baracoa proslavena a vecer, si klidne muzete dat luxusni langustu, nebo chobotnicky, za rozumnej peniz - Hlavne maji pohodlny postele, coz po 3 tydennim pobytu a 12 ti prolezlejch casach vazne ocenite :)

tady nejaky ty kontatky:

JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    JOHNNY: hele Pinar jako mesto - nic moc! ale rozhodne stoji za to videt Vinales a tamni vapencove utvary zvane MOGOTY. A rozhodne doporucuju - La Maria Gorda Beach - 140 od PInaru na zapad.
    Ja osobne jsem si nejvic uzil Trinidad
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    vzhledem k casovymu presu toho moc nestihnem a rad bych se zameril jen jednim smerem--> ma nekdo zkusenost s pinar del rio? tzn provincie na zapad od havany?
    JAHODOVE_PYRE: diky, doufam, ze to enbude problem...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    JOHNNY: tak to covece nemuzu slouzit. Skutra jsme necekovali, ale na maloobsahovych jezdilo spousta mladejch...
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    JAHODOVE_PYRE: dobry, cekal jsem to. skutra mi pujcej nebo to je "na stejny urovni"?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    JOHNNY:
    myslim, ze ti nepucej karu - nelajsnou si to ! Je to statni podnik a voni "nemusi" vubec nic ;) mineno, brzy prijde nekdo jinej, kterej na to bude mit legalni vek " sepisujou vsechno do slozitejch formularu a delaj kopie ridicaku.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    JOHNNY: vecer ti ho pastnu, mam doma nekolik vizitek
    ale bejt Vama, zajedu do Verada a Casa Particular najdete uplne vsude
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    ma nekdo tip na "soukromy ubytovani" v havane? po prijezdu bychom neradi bloudili (i kdyz jedem az za dlouho;))
    GJEE
    GJEE --- ---
    JOHNNY: Opravdu... Též budu mít ten samý věk a tak si budu "užívat" projížďku po Habane a zbytku ostrova bohužel jen jako navigátor.. ; )
    Ale zkusit to můžeš - TŘEBA Tě nezavřou! : P

JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    cetl sem, ze pujcujou vozidla/motorky az od 21... opravdu se na to dba? bude mi 20,5, az tam v lete budu...

d
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    GJEE: rozhodne 18- v pruvodcich se pise 16, ale jak cigara, tak alkac uvadi 18. Byl jsem ale svedkem, jak matka svlazovala 10 - 12ti letyho synatora Bucanerem ( tamni pivko)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    PAJOVA:
    kamoska dostala silenej prujem cca pred 15 dni, dostali jsme se do Baracoi, tam musel na kapacky, a pak antibiotika. Pece fajn, cena 90 cuc.

Rekl bych dle tamnich pomeru a velikosti mista, ze zdravotni pece bude vcelku slusna. Otazkou je, vuci jakym zakrokum, nemocem. Kamoska byla do 3 dnu oukey
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    KOUNI: já právě že taky
    GJEE: asi budu muset trávit na internetu víc času:))
    GJEE
    GJEE --- ---
    Prosím vás, od kolika se může na Kubě pít legálně alkohol? : ) Řídit auto se může až od 21, tak mě to trošku znejistilo a nikde nemůžu zjistit, jak to je...
    Jinak... my s přítelem máme každý letenku za 300 EUR! Zpáteční včetně všech poplatků a tax! Někdy na konci roku byla taková akce s Iberii, letenky mizely před očima... Když pak sehnal za dalších 100 EUR taktéž zpáteční letenku do Barcelony, tak to vyšlo na celkem slušnou cenu, za jakou se dá doletět na Kubu!
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    SKAMANIK: to bylo za jednoho, ale je fakt ze v zari po tom co padly ty americky banky, staly letenky od Condora i 7500.-......takze mozny to je, ale ne moc casto asi :-) i kdyz kdybys na neco takovyho narazil tak dej vedet pac za 9000 bych vyrazila hned...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls nemate nekdo zkusenosti s mistnim zdravotnictvim?.. Nic kloudneho jsem nenasla
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    KOUNI:a bylo to za těch 18500,- za dva či za jednoho? Řikal mi totiž jeden člověk, že koupil zpáteční letenku za 9000 na osobu, což je až neuvěřitelná cena..
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    JAHODOVE_PYRE: chjo se mas...ja chci taky...namas misto navic???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam