• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    KOUNI: já právě že taky
    GJEE: asi budu muset trávit na internetu víc času:))
    GJEE
    GJEE --- ---
    Prosím vás, od kolika se může na Kubě pít legálně alkohol? : ) Řídit auto se může až od 21, tak mě to trošku znejistilo a nikde nemůžu zjistit, jak to je...
    Jinak... my s přítelem máme každý letenku za 300 EUR! Zpáteční včetně všech poplatků a tax! Někdy na konci roku byla taková akce s Iberii, letenky mizely před očima... Když pak sehnal za dalších 100 EUR taktéž zpáteční letenku do Barcelony, tak to vyšlo na celkem slušnou cenu, za jakou se dá doletět na Kubu!
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    SKAMANIK: to bylo za jednoho, ale je fakt ze v zari po tom co padly ty americky banky, staly letenky od Condora i 7500.-......takze mozny to je, ale ne moc casto asi :-) i kdyz kdybys na neco takovyho narazil tak dej vedet pac za 9000 bych vyrazila hned...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls nemate nekdo zkusenosti s mistnim zdravotnictvim?.. Nic kloudneho jsem nenasla
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    KOUNI:a bylo to za těch 18500,- za dva či za jednoho? Řikal mi totiž jeden člověk, že koupil zpáteční letenku za 9000 na osobu, což je až neuvěřitelná cena..
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    JAHODOVE_PYRE: chjo se mas...ja chci taky...namas misto navic???
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    tak a zejtra touhle dobou uz budu sedet v aute smer Nurnberg a odtud pekne na letiste charles de gaule a odtud alou do Havany :)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    JOHNNY: My s Condorem z Frankfurtu za 18500.- objednany nekdy kveten/cerven. Placeny pres airstop.cz, hotove na I.P.Pavlova. Kdyz si u nich vyhledas lety tak ti to vyjede i se spolecnostma nap. TUi, Condor...a muzes si to objednat primo u nich a tim obejt provizi pro airstop.cz, ale kdyz jsem to resila tak byla mozna platba jenom kreditkou, pres internet, coz jsem nemela, tak jsem to vzala pres ten airstop.cz. Kdyby to bylo primo tak to bude jeste asi o 1500 levnejsi. Mam pocit ze Condor uz ma i cesky zasoupeni, takze uz mozna pujde platit i jinak, loni to jeste neslo.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    jeste bych se teda dotazal pres jakou spolecnost jste leteli? ja nasel nejnizsi cenu 28k z londyna s Iberii (cervenec)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    JOHNNY: ja myslim ze cervenec je dobrej, pokud mas rad teplo...a hurikany....ja si jich tam uzila hned nekolik. Jinak urcite Havana, to je jasny a pak muzu doporucit Viňales, byli jsme tam na vikend, jsou tam hory, jeskyně, tarantule, koně krávy a tak...kdyžtak se můžeš mrknout na my rajce, mam tam naky fotky a popisky k jednotlivejm oblastem. kouni.rajce.idnes.cz
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    HAVRAN_PIRKO: diky za tip
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    JOHNNY: je celkem dost prehlednej pruvodce od MarcoPolo....:-)
    ja tam byla odpocivat, cestovla jsem jen Havana a dalsi mensi mestecka, ale jiste ti tu poradi nekdo jinej, co to procestoval krizem krazem....co ja vim tak ID Esorimmer to ma procestovany, treba.....
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    JEDEM!!! 24.3 ;-)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    objevila se moznost jet v lete na kubu-vim, ze to neni idealni doba, ale nikdy jindy nemuzu. vypada to na cca 14 dni v cervenci. zatim sem to nijak neresil,nezjistoval. mohl by mi nekdo jen lehce nahodit, co bych za tu dobu mohl/mel stihnout?

diky
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    taky si nemyslim, ze jsou nestastni, nevidela jsem dlouh narod (teda ted na Mauriciu to bylo to same) tak usmevavych lidi ze kterych jde pohoda.......
    byla jsem v Havane, kdyz Fidel odpadl, zedne oslavy...nic....lidi mi rikali ze nic menit nechteji....
    RACHOTKA
    RACHOTKA --- ---
    Místni lidi se nemaj špatne,stejně jako tady si každej na něco stěžuje,tak je to i tam..Neříkam,že se tam maj nejlíp,ale rozhodně netrpí!!!
    MARUCHA:
    MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    no nemyslim si, ze by momentalne byla Kuba pro mistnaky raj... mozna tak prave pro pro turisty, protoze si tam za par dolaru muzou vyskakovat vic, nez treba v chorvatsku...
    RACHOTKA
    RACHOTKA --- ---
    Nemyslím si,že škodili...myslím si,že všechno zlý je k něčemu dobrý.Vem si to,tedka je Kuba fakt ráj,i když tam tedka bude vládnout někdo jinej,tak co z toho udělá?Turistickou atrakci!Takhle to mělo svoje kouzlo,a sere mi to že nazažiju Kubu za Fidela...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    LARK: Idealista, komunista.. Osobne ho nemusim, stejne jako Fidela. Oba byli inteligentni lide, ale podle me zemim, ve kterych pusobili, spise skodili
    MISERY
    MISERY --- ---
    MANIIA: ja chci taky na Kubu!!! :-)
    (book)

Chtela bych tam mozna pristi, ale spis tak prespristi rok vyrazit, zatim shanim informace o tom, jak to tam vlastne chodi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam