• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RAJCHE: ses na to hodne nachylnej ?
    ani nevim za kolik je voda, ale stoji vicemene par slupek, jak tretinka piva.
    Ja pil hlavne pivo a rum a bylo to v pohode. Nemel jsem zazivaci potize
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Zajimalo by me, kolik tam stoji balena voda. Psalo se tady, ze se to docela prodrazi. Tak me napadlo si poridit tohle. Nerad bych tam stravil celou dovolenou s toaletakem v ruce v dusledku poziti neceho bakterialne zabavneho...vis jak? :)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RAJCHE: Na kubu ?? proc ?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Vyplati se koupit tohle: http://www.theoutdoorshop.com/showPart.asp?part=PN39610 kdyz tam budeme ve trech tri tejdny :) ?
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    Jo a jinak kdbyste nekdo mel nejaky specificky dotazy, je tady ted u me tata - Kubanec, takze se ho muzu na cokoli zeptat :)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    PAJOVA: ja taky tak 2 mesice predem, condor s prestupem ve frankfurtu cca 18000, ale posledni dobou se mi zdaj cim dal drazssi, asi to zalezi na obdobi. Predloni jsem od condora videla letenky na zari za nakjch 8000!
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    RAJCHE: co jsem bydlela ja, tak to bylo jako klasickej hotelovej pokoj, tak 1- 2*, rekla bych :) kazdopadne prikryvky tam byly v podobe prosteradla a ted si nevybavuju jestli jsme meli k dispozici i nejakou deku, kdyby bylo chladneji. Urcite tam ale byla klima. Nevim v jakym obdobi se tam chystas, ale povetsinou ti ani zima bejt nemuze...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    PAJOVA: tak proste seber tipy, a sleduj cenovy vyvoj letenek u dvou, tri, ctyr cestovek a kdyz se ti to bude zdat nejlevnejsi, skoc potom.
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    takze jsme jen zbytecne zbrkle. loni jsme odkladaly letenky do Malajsie az jsme malem nikam neodletely, protoze mesic a pul predem se nedalo nic rozumneho sehnat.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    PAJOVA: my jsme leteli s nemcema - z Norimberku pres čárls de gól
    z francie rovnou do havany s AIR France. myslim ze Necelejch 12 000
    cestovna - Rudolf Reisen a letenky cca 2 mesice predem ,leteli jsme na zacatku brezna
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PAJOVA: Zkus britskou spolecnost Thomson. Tri mesice predem se da koupit zpatecni letenka za 350,- liber (eventuelne spolecnost Airflights.co.uk)...takze pak uz staci jen booknout letenku do Londyna.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    2 mesice dopredu a v pohode...akorat jsme leteli na konci dubna. pres londyn to vyslo na cca 14tisic zpatecni...zkratka 2 krabice cohib a mas to zadarmo :)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls jak moc dopredu jste shaneli letenky? Chceme odletat na konci rijna a nemuzu vubec najit nic za rozumnou cenu, tak jestli neni jeste brzo. Diky
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jsou v casa particulara spacaky nebo prikryvky?....nebo si mam vzit svoje?
    JAHODOVE_PYRE: diky
    KOUNI: diky
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KOUNI: a nebo si taky jedes po dalnici a vidis jak pred tebou naklad lehce zpomaluje, tak si lehce pozornejsi, pribzrdis na 80 a zachvili rana jako krava, on tam totiz skoncil povrch vozovky a starej zacina opar cm hloubeji .))
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    JAHODOVE_PYRE: no to jo, jako treba dalnice bez krajnic a car co oddelujou jizdni pruhy, kde predjizdis konskej povoz :)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RAJCHE: viz kouni. Mam zkusenosti jen z cubacarem - meli jsme pujceny hyundai i20 a vychazelo to asi na 50 babek na den. S rezervaci nemam zkusenost ale povetsinou tam auto sezenes. Jinak silnice je samostatna kapitola. Zkratka bud pripravena na vsechno :)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    RAJCHE: my jsme jednou pujcovali v Barcelu na Varaderu a bylo to docela napaleny, ale myslim, ze tam pujcuje auta asi jenom Cubacar, coz je statni podnik, kterej bude mit ceny asi vsude stejny. Pujcovali jsme dodavku a no problem, takze myslim, ze na miste staci...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jak je to s autopujcovnama na Kube? Mate nekdo zkusenost? Je lepsi bookovat predem pres net nebo az na miste? (pujceni cca 2tejdny)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    KOUNI:
    KRTEK4: díky dík, se mi nabídl kubánec, že mě bude učit, ale něco se mi na jeho projevu nezdálo:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam