• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KAPPA: aha diky:)
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    PPNEKK: asi nejlepsi pruvodce na trhu
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KAPPA: coje to Lonely Planet ?? :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    RAJCHE: tak ti mi povědomí nejsou .)
    KAPPA: v zátoce Paul Newman tvrdil, že tam žraloci nejsou. A pozor - na severu jsou měchýřovky portugalské - smrtelně jedovaté medůzy!
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    supr, dekuju, mapa skvela!

ja se tak tesim!! videli jste zraloky? ,)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    RAJCHE: nebyl to náhodou chlapík, kterej má úbytko v Playa Giron, ale působí v středisku v Playa Larga?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KAPPA: da se samozrejme pod 25CUC...kdyz je vas vic, nebo kdyz chcete vic ponoru. Pak nam pujcil i nejaky zakladni snorklovaci vybaveni na zbytek dne zadarmo.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KAPPA: V zatoce svini je prima chlapik. Nabizi ubytovani, luxusni jidlo a samozrejme potapeni. Da se ukecat na prima cenu. Kort v zimni sezone.
    Tady je jeho barak. Jmenuje se Felix.

Souradnice: 22.288129, -81.203682
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    vida

btw, muj pritel se na severu potapel a tvrdil, ze se mu jih zda levnejsi... jeden ponor v Zatoce svini stal 25 CUC
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: ale jinak prý to je super i na severu, ale tam jsem nebyla...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: my jsme dělali ponor na Bahia de los Cochinos, nebo-li Zátoka sviní a bylo to super. Dive centra budou všude stejná, neboť jsou to ve všech případech "státní podniky". Vygoogluj diving in Bahia de los Cochinos.
    Je tam úžasnej sráz asi v 15ti metrech. A v Playa Giron je jeden super dive instruktor co vypadá jako Paul Newman a za Studené Války pracoval jako válečný potápěč :))
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    Prosim nekoho, kdo mate zkusenost, tipy na diving centra... ?
    Chceme alespon tyden venovat potapeni se, behem te doby tam vyzkouset i vice mist, tak kdyztak jsem jedno ucho .)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: to máš pravdu :) já bych ti to i půjčila (ráda si LP nechávám jako suvenýr) ale bohužel jsem jí nechala v Kanadě a od pátku už jsem zas v české kotlině...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    další pokračování, leze to ze mě jak z chlupatý deky...
    https://mikatchou.wordpress.com/2011/12/28/udoli-vinales/
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    MIKATCHOU: ne, ale kazdej to pouzije tak jednou, tak jestli nekdo ma a vali se mu doma, proc kupovat novej..
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KAPPA: no jestli je pro tebe LP velký finanční výdej tak bacha na Kubu, to teda pro turistu vážně levná země neni...
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    Ahoj, letime tam kouncem unora, na 17 dni, nemate prosim nekdo aktualni Lonely Planet na pujceni? Nebo klidne odkoupim.. Chci usetrit.. Dik
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Varadero – La Habana (16.-18.12.) « Mikatchou
    http://mikatchou.wordpress.com/2011/12/26/varadero-la-habana-16-18-12/
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Cuba 2011 aneb cesta po stopách karibského antikapitalismu « Mikatchou
    http://mikatchou.wordpress.com/2011/12/25/cuba/
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    tak já už se fakt těším na Kubu, muj spolužák ze střední co tam dělá konzula nás nakonec zpočátku ubytuje a už je v plánu i návštěva jakéhosi koncertu večer v pátek a nedělní cesta ambasádním autem do Vinales, sem netušila že to bude takovej luxus, my mysleli kdoví jací nejsme hardoristi když tam jedeme bez zabukovanýho hotelu )))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam