• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    jinak jsem v září na kubě byla a prší celkem často, ale pořád je brutální vedro, takže prádelna ještě vetší než obvykle, nicméně bych se tím určitě odradit nenechala, jsou to spíš takový průtrže mračen a pak zas hezky... Na Varaderu se vždycky ráda pár dní poválim, ta pláž je tam super. Jinak za mě určitě taky Vinales, Zátoka sviní, Havana a při širších možnostech rozhodně Baracoa...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KUTAS: Tak vyreseno, prelet z Atlanty (prestupy + cena) a firemni systemy me na Kubu stejne nepusti...
    YAPHET
    YAPHET --- ---
    KUTAS: Se zarim na Kube nemam zkusenosti, zkus web. Jinak z toho, co jsem videl doporucuju udoli Viñales, peninsula Zapata, udoli Yumuril. Z mest Havanu a Santa Claru. Na Varadero kasli, ztrata casu, Kuba je velka (i kdyz se to nezda).
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    pokud znas nejaky romansky jazyk aspon na urovni advanced beginer tak to stacit bude :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Zvažuju vyrazit na Kubu ze služebky v USA (Atlanta) na konci září... je to velké riziko co se týče dešťů? Jinak hlavním cílem by měla být příroda/cestování po ostrově... byli bychom tam asi 7-8 dní. Samozřejmě nějakou koupačku a možná i to Varadero na chvilku vložit + případně Havanu.

Ještě se trochu obávám, že bez španělštiny to taky nebude jednoduché. Co myslíte?
    MEX
    MEX --- ---
    Tedy na číslo 00420 / 777 24 00 66
    MEX
    MEX --- ---
    Nebojte se se mě optat na jakoukoli radu... teď jsem se vrátil ,,, PS. na Kubě to nefunguje on-line ,))
    ANDY_C
    ANDY_C --- ---
    ahoj vsichni, chystame se v listopadu na Kubu na svatebni cestu na 10 dni, letenky uz mame (Viden-Varadero,Havana-Praha pres Milano), ale ted resim samotny pobyt. Predstavovali bychom 4-5 dni v nejakem hezkem ubytovani nekde na ostruvku napriklad,proste uzit si klid karibiku(ne preturistovano ve Varaderu) a potom druhou pulku trochu pocestovat, klidne uz jen kolem Havany,odkdu odletame....poradite?
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    SARKALINA: Byli sme, ale nemeli sme moznost dat vedet... nebyl net...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    MEX: o tobe uz vim, dohazovaci .-]
    MEX
    MEX --- ---
    SARKALINA: Já tam letím za deset dní.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nejste nekdo na kube ted? pripadne vyhledove leden-unor?
    MEX
    MEX --- ---
    Pro ty z Vás co chtějí na Kubě průvodce: http://pruvodcenakube.mypage.cz/
    MEX
    MEX --- ---
    PLAVRDA
    PLAVRDA --- ---
    na kubu je rozumné - kvuli pocasí - jet nekdy do kvetna, i tak doporucuji nechat doma kratasy nebo sortky a nechat si narust trochu vousy...
    az se vrátís, podekujes :-)

celá strední amerika je velmi citlivá na yankees a proto casto uslysís, ze to ci ono sice nemá ideologické koreny, jen je to contra norteamericano.
    silne to evokuje nase vnímání globalizace...
    MEX
    MEX --- ---
    ENDREW: pošli mi číslo ,, zavolám
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    MEX: Bohuzel jsem mimoprazskej
    MEX
    MEX --- ---
    ENDREW: Zdravím, Kuba je hodně specifická a kdo tam nebyl těžko naplánuje ideální trip. Pokud se chcete dozvědět opravdu užitečné informace stavte se na můj workshop 29.9. Tahle malá investice se Vám několikanásobně vrátí.

Kuba - Travel Spicer
    http://www.travelspicer.cz/akce/12
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    MEX: Cau mel bych dotaz, resim otazku dopravy po Kube.Stopovat, pronajmout si Auto, nebo jezdit Viazulem a podobnymi, ci zvolit Colectiva. Mam Mesic na Kube, takze casu dost. Od Viazulu a spol. me odrazuje cestovani pouze s turisty a pouze na turisticka mista (rad bych se tem hlavnim Vyhnul), Auto pronajmout mi prijde drahy a na stopu pry neberou cizince.

Btw. Mohl bys doporucit nejaka neprilis turisticky proflakla mista. Chteli bychom si dat nejaky i vicedenni Trek pokud je to mozny.
    Ď
    MEX
    MEX --- ---
    PETAN: Dobře ty, já kupoval za dvacet ,,, budu tam od 20, října, to bychom se tam mohli i vidět ,) ,, pošli mi tvuj kontakt, poradím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam