• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    rozbalit záhlaví
    ATRECAL
    ATRECAL --- ---
    EXX: Jakto?
    EXX
    EXX --- ---
    tak už jsme zpátky ve státech...po měsíci...a .. goodbye Kuba ,never more
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ENDREW: jj, kanada jsou friends. berou z kanady javorovy extrakt na lepeni doutniku
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    EXX: Hele my leteli pres kanadu a v letadle nam rozdali viza at si je vyplnime sami, takze podle me by to nemel byt Problem. I kdyz USA a Kanada je velkej rozdil mno...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    EXX: no pokud letis ze statu tak urcite mit vsecko predem, pac v Havane pak delaj problemy. a na vymenu dolaru je extra daň, takže pokud umis v orlandu vymenit dolary za eura tak bych nevahal...
    EXX
    EXX --- ---
    MATHEZ: my letíme z sf, víza snad maj udělat při mezipřistání v orlandu..snad...pojištění vyřešit taky tam snad..
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BEREGOND: a cestovni pojisteni (doklad o uhrade); jinak se muze stat ze budou pozadovat nakup pojisteni na letisti v Havane.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    IN_DIE: a byla potreba letenka?
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    BEREGOND: Nám ho na konzulátu v Praze vyřidili na počkání. Cestovali jsme individuálně bez cestovky.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Ehm, jeste dotaz protoze mi ted vubec nic nevychazi casove. Za jak dlouho se da vyridit (treba pres cestovku s letenkou) vizum na Kubu? Oficialne se uvadi tyden, znamy to zvladly za 24 hodin, mate pripadne nejaky tip?
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    PETAN: tak třeba to je on. to je podezřelá souhra náhod:) my tam byli loni a viděli jeho ženu s dcerou (max.2 roky) jen 1x, psa nemuseli mít sebou.
    u toho kamaráda jsme bydleli v bytě v asi 2.patře a ten byt měl zvlášť pokoje, ale společnou kuchyň a ,,obývák,, + balkon?
    škoda, že mám z bytu jen fotku děravýho potrubí, který jsme řešili kvůli úniku plynu:)
    a vlastně ještě výhled z balkonu:
    https://goo.gl/photos/duLczksJb5aUFmBi7
    https://goo.gl/photos/fGkDNDoYkq3Yj4w37.

Třeba vyměnil Sunami za Dayrene:) nebo Dayrene není vůbec jméno jeho ženy..
    PETAN
    PETAN --- ---
    IN_DIE: Svet by byl opravdu maly kdyby to tak bylo. Ja jsem jenom reagoval, protoze jsme bydleli take u Michela, ktery ma dva byty, ktere pronajima (v jednom take bydli), a kdyz jsme u neho spali den pred odletem tak jsme take spali u kamarada za rohem, protoze nemel misto. :)). Navic si pro nas prijel na letiste (byl to kontakt od kamarada). Proste mi to vsechno zapadalo do sebe :)).
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    PETAN: To asi ne.O psovi nevime.Nasla jsem ale jeste vizitku primo na jeho dum.Ta prvni adresa byla na ten nas byt.

PETAN
    PETAN --- ---
    IN_DIE: Michael a Sunami ? a jejich pes Johny?
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    BEREGOND: Osobne ti muzu ti doporucit tohle ubytovani.
    My nahodou pri priletu narazili na cesku, ktera nam pres jejich odvoz do centra dohodila prave tohodle cloveka_Michaela.
    Pri prijezdu jsme bydleli ve svym byte za 25CUC.Tam se nam tak libilo, ze jsme ho vyhledali i pri odjezdu, kdy jsme jeste v Havane stravili 3 dny. Ma ty ubytovani 2 a kdyz ma plno, tak ti dohodi nekoho ze svych znamych_ my pri navratu byli 1 noc u nej na baráku a 2 noci za rohem u nejakyho kamarada.

EXX
    EXX --- ---
    czus,nekdo místní se chystá na Kubu? letíme na měsíc..od zitra
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Mám čas do Vánoc a už dlouho mě láká Havana, měli byste nějaký tipy na ubytování ve městě, na co si dát pozor apod.?
    BIRK
    BIRK --- ---
    Ahoj v dubnu planuju vylet na Kubu, pojede nas vetsi skupina a proto bych mel zajem o pronajem minivanu pro 7-10 lidi a zaroven mit predbookovany ubytka aby jsme neztraceli cas hledanim...

mel by nekdo nejaky doporuceni na msitnaka co je schopen zajistit auto a bookingy u mistnaku?

diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam