• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REONACo se vám na něm / ní líbí, pochvalme je!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    úžasně líbá :-)
    PEGGUSHKA
    PEGGUSHKA --- ---
    i když nemám svůj den a jsem protivná, tak je to zlatíčko..
    vše je s ním snažší..
    udělá, co mi na očích vidí..
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    Libi se mi, ze i kdyz se strasne vzteka, stekame na sebe a rekneme si osklivy veci, tak jsme schopni sednout na dvojku bilyho a opravdu to vyresit, aniz bychom si pestovali kostlivce... Jsme oba takovi esteti, ze v tech skrinich potrebujeme spousta obleceni a zadny kosti. A to se mi na nem taky libi!
    SASH
    SASH --- ---
    jak je zodpovědnej a inteligentní
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    že mě nechá spát...
    BARBIE221199
    BARBIE221199 --- ---
    ...ta ako ma stale objima...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    to jak se na mě dívá
    MASOO
    MASOO --- ---
    ELIZHANNAH: tak me zas neodpovida;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    REONA: tak me v me posledni nejvetsi kocovine vylecil, pokaral,ale zas to neprehanel, rekl mi poprve (no ono podruhe, ale to prvni sem si nepamatovala:( ), ze me miluje............

za normalnich okolnosti je to to, ze vim, ze me ma rad a ja jeho, to je totiz nejvic
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    že založil v práci ligu proti liposukci :-D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    REONA: moc krásný, tohle číst :-)

A vůbec to tady ráda čtu, vždycky mě to pohladí po duši :-)
    REONA
    REONA --- ---
    je s ním sranda...vlastně miluju jeho smysl pro humor...
    když vstanu do práce a skoro ho pošlu do pr..., tak nic neřekne, protože ví

a spousta maličkostí, které z něj dělají pro mě toho nejlepšího chlapa na světě
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    ze s nim dokazu zit i porozchodu, a ze je prijemne ho najit doma.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SHMAIDA: jj, to máš pravdu, na dalším vývoji našeho vztahu se to i dost ukázalo... jak jsme spolu začali bydlet, tak náš vztah šel rychle do kytek, protože se povaha bývalého rychle ukázala v celé své nahotě....... never more
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ELIZHANNAH: no, v nouzi poznáš, jestli ten chlap stojí za to... a to je dobře, páč, kdyby šlo pak o nějakej větší průser, tak by tě asi taky nepodržel...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    FRONEMA: držení vlasů sice není samospasitelný, ale jednou mě to taky mooc potěšilo :-) byla jsem na oslavě, kde nebylo skoro žádný jídlo, žádný nealko, jenom alko a skončila jsem fakt špatně, jak obvykle nepiju a moc nevím, co alkohol dokáže... naprosto jsem vytuhla a vypadalo to na otravu alkoholem nebo co, nic si nepamatuju... a zatímco můj bejvalej (kterej se jinak nalíval často a v opilosti vyváděl fakt hrozný věci), kterej mě tam vezl a jenom díky tomu nepil, se mě naprosto štítil dotknout, nechal by mě tam klidně chcípnout, protože žena přece má vždycky! i o půlnoci a za nemoci přece vypadat skvěle, našlechtěně... debil......... jeden hodnej kluk mě prostě ohnul přes zábradlí a podržel vlasy, čímž došlo k zvracení... pak mě ještě vodil po venku tak dlouho, dokud jsem to trochu nerozchodila, staral se o mě krásně... a nikdy mi to ani v nejmenším nepřipomínal, prostě to bral jako samozřejmost, kdežto já jsem se určitou dobu před ním hrozně styděla :-)
    REONA
    REONA --- ---
    FRONEMA: Vidíš a mně se směje, když je mi zle (teda jako v rámci kocoviny) a říká mi "dobře ti tak" ;) Ale já vím, důležité je aby člověka podržel když to potřebuje, ať se jedná o cokoliv.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    REONA: jasné že držení vlasů není samospasitelný:)
    ale to na druhou stranu neni vetsina tehlech hlasek:)
    me to hrozne potesilo, vazim si toho ale samozrejme to neni ten nejvetsi klad:)
    REONA
    REONA --- ---
    FRONEMA: Tak ti nevím, kdysi jsem se takhle starala o novou holku člověka, kterého jsem fakt milovala...možná jsem to dělala pro něj, těžko říct, ale to držení vlasů bych nepřeceňovala ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    stará se o mně kdyz je mi zle.... říká se že největší vyjádření náklonosti je když vám někdo podrží vlasy kdyz zvracíte....je to trochu nechutné hledisko ale globálně to hrozně potěší...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam