• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROMETHEACROSSING BORDERS - dvojjazyčné partnerství, aneb jak spolu mluvíte?
    KALLA
    KALLA --- ---
    WOOK: mas dobry ze to je v anglii takze muzes vyuzit nizkorozpoctovy lety..to my meli 5 mesicu vztah na dalku Praha-Svedsko a tam zadny nizkorozpoctovy nelitaj, takze kazdej mesic jeden nebo druhej vyplazl 7000 za letenku a bylo:((no vyjde to pekne draze teda
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    WOOK: No prave, je mi stejne jako Tobe, na vztahy na dalku a trvalou nejistotu uz proste nemam nervy. Taky uz myslim na rodinu:)
    TUILE
    TUILE --- ---
    WOOK: nicmene, ono to neni spatny :) clovek se aspon zase rohlidne kolem a zjisti, ze neudelal jeste spoustu veci, ke kterejm uz by se nedostal.
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    PROMETHEA: hehe., .no my jako normalni lidi sme to meli jen asi tri mesice, ztoho az ten posledni sme spolu vicemene bydleli.. ale za ten aktualni boj to proste stoji
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    s timle osobni zkusenost nemam, vetsinou jsem poznala nekoho v cizine na cestach a po navratu domu to krachlo po nekolika tydnech nebo mesicich prve kvuli ty dalce a ze ten vztah neby jeste poradne "zakotvenej". Ale co znam lidi z pripadu ktery tu ted diskutujete - nekolik let spolu bydlet a pak jeden nekam jede na delsi dobu tak se to vetsinou taky rozpadlo. takze vztah na dalku at tak nebo tak je fakt peklo a chce to hodne lasky a vytrvalosti. Tu ja proste nemam (tu vytrvalost-u me plati sejde s oci sejde z mysli:), ale fandim Vam vsem!!!
    TUILE
    TUILE --- ---
    WOOK: my spolu bydleli asi ctyri roky. odjela sem, hrozne mi chybel a furt sem jezdila do cech az sem zjistila, ze me to vlastne bez chlapa bavi vic...
    rekla bych, ze vztah na dalku po nekolika letech bydleni spolu neni uplne dobrej napad.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    WOOK: sice jsem poslala odkaz, ale nas to ceka taky :D
    za ctyri tydny na dva mesice, a pak na rok...ale nevim..jak dlouho jste byli spolu (treba Paswaka) nez "nastal" vztah na dalku?my mame ted cca asi 7(?) mesicu intenzivniho se vidani kazdej den..
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    WOOK: uz skoro rok na dalku praha luzern {svycarsko}., no a temer kazdej den skype i icq., obcas telefon {ten hlas je proste jinej a to prekvapeni, kdyz cloveku zazvoni telefon nekde venku, je proste super}... vetsinu roku sme stihali se videt jednou za mesic, ale ted mame oba bakalarky a tak je to spis jednou za dva mesice.., hlavni je asi mit tu vidinu, ze od zari uz bude dalce konec :D
    ten druhej klub je mrtvej., o tom zadna. , a jeste tam pulka lidi resi vztah na dalku v ramci cr., to je nuda! :D {je teda pravda, ze pred dvema lety jsem mel vztah praha, brno a myslel sem si, jaka je to dalka...}
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    WOOK: Praha--Londyn je uplne v pohode. Da se jezdit na vikendy :-)
    KALLA
    KALLA --- ---
    hele mit dvojjazycnej vztah neznamena mit vztah na dalku, je to trochu neco jinyho, ale zije to tu vic, to musim uznat:))
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    WOOK: u nás holky v kanclu ho maji vsechny..kazdej vecer si volaj pres skype a litaj za ebou kazdej mesic na navstevy..

celkem jim to zavidim, tesej se na sebe a splecny chvile si moc uzivaj..
    KALLA
    KALLA --- ---
    MARKOVKA: let???to bych nezvladla nastesti jen par mesicu:))
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    KALLA: kolik let jste zili tak na dalku? :)
    KALLA
    KALLA --- ---
    DARJUSHKA: diky moc:)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    KALLA: Hah, velekomplikovaný, koukám:-)) Držím palce!
    KALLA
    KALLA --- ---
    DARJUSHKA: no pritel tady uz 8 let zije a ja v Cechach zustat nechtela, takze nejdriv jsme meli vztah na dalku (mame to vsechno opravdu komplikovany:))) a pak jsem se za nim prestehovala, ted to vypada, ze se budeme stehovat do Svycarska:)))
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    KALLA: Hezký mišmaš:-)) A jak jste přišli na to Švédsko? Tipuju něco á la pracovní nabídka či studium...
    KALLA
    KALLA --- ---
    Tak ja se taky pridam, mam nemce, zijeme ve Svedsku a mluvime spolu anglicky:))takze super, kazdej se vzdycky divi a rika, ze jsme fakt unikum, ale to si nemyslim:))
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    PROMETHEA: Kazdej narod ma neco...ja nejak nemam potrebu se do toho srat, neni to moje vec. Ja do kostela nechodim, doma s prehnanym katolicismem a antisemitismem problem nemam. Jediny o cem me bavi se s polakama hadat je jestli ryba je maso. Konkubent je vegetarian a vzdycky se ho ptaj "ty nejis ani ryby, jo?" "ne, ryby jsou maso" "a proc teda muzeme jist ryby v patek? (pust - nema se jist maso)" "protoze jsi pokrytec"...a i to uz jsme vzdala, nema to zadnou cenu;) Jednou se mi nekdo snazil vysvetlit, ze kdyz se v polsku rekne maso, tak se tim mysli jako jenom cerveny maso:D Ale blbecky a radikaly potkas vsude, ne jen v polsku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam