JANITA: Jj, já to také tvrdím - nemůžeme se divit, že se na nás v Africe dívají jak na chodící peněženky, když sem jezdí Evropani a Amíci utrácet hrozný prachy na safari a jiný vylomeniny, a zároveń také když zde působí nespočet různých mezinárodních neziskovek, jejichž zaměstnanci si žijí na hodně vysoké noze. Jen takl mimochodem - měla-li bych zde práci v mezinárodní neziskovce, vydělávala bych víc, než jsem si v nezisku vydělávala leta v ČR.
PROMETHEA: Haha, jo, to se mi taky stává :) A ne že by mi to bylo příjemný... Ovšem já jsem dost přímá takže pokud mi něco vadí, okamžitě se ohradím - pre na čerýho by takhle nesahali, tak proč by měli sahat na mě, že. Zejména mě vytáčí, když se mě násilím při průchodu trhem snaží zastavit u nějakýho stánku, to chrlím oheň :)
MAKROUSEK: :) Mně zas po příjezdu do ČR připadalo, že jsou moji šeští přátelé málo srdeční - žádné podání ruky, žádná pěstička, žádný pořádný objetí, žádný "ramínko ťuk o ramínko" a tak. A ono to tak často vůbec ve skutečnosti není, jen jsou Češi prostě méně kontaktní....