NEELLA: no u minulyho vztahu ta hranice rok byla (rozesli jsme se hlavne na zaklade toho ze se nikdo z nas nechtel sestehovat jinam) pozoruju to i u jinych podobnych paru. Minuly vztah byl Brusel - Praha, takze jsem tam litala dost casto na prodlouzeny vikendy, tohle je Texas, a ackoliv ma otec holiday house v US, ja tam byla naposled v lednu na mesic a on tu byl od konce brezna do konce cervence, a ted uz mi to prijde proste moc dlouha doba, sliboval ze na Vanoce bude "doma" jenze maj nasmlouvany koncerty, ja mam v CR statnice a pak jedu do US ale ne za nim. Jako ja bych se do US i prestehovala ac to tam oba na ziti nevidime, hlavne z financnich duvodu, jenze on chce za kazdou cenu do Prahy i kdyz nevidi jak je to komplikovany. Omlouvam se ze tu placam takovy romany ale proste jsem si potrebovala nekde "zafnukat", u rodiny ani pratel to moc ventilovat nemuzu ;) navic s francouzem jsme si byli nejak kulturne i vekove bliz, american mi obcas prijde jak z jiny planety :D hadame se vlastne jen proto ze tu jeste neni, navic mi chybi klasicky usmirovani..
A proto bych se chtela zeptat kde jste meli tu hranici vy? Jak dlouho vam trvalo nez jste se s protejskem sestehovali do stejne zeme??