BAARKA: to jo, to byl taky dost padnej duvod jit sem :) nejdriv jsme chteli zustat u prahy, teda spis ja :)) ale koukali jsme aj na domky a tak.V ty dobe mi taky prislo divny, ze by moje deti byli nemci, nebo jakoze nemci, nebo teda druhy na pul, prvni na ctvrt.
Porad se to ve mne pere, mam cechy rada / jako zemi, i lidi. i ty akce, i kdyz jsem si vzdycky rikala, ze je vsude milion lidi, ze bych radsi byla nekde doma na zahradce. tu ted mame, i kdyz jsme v pronajmu, taky uz nejsem na sidlisti, ale v domeckovy ctvrti, ale porad nevim, snad az bude teplejs, bude to lepsi :)
dal taky nemam metro a vaj pred nosem, sice zastavka do 10 min do mesta, ale jedna cesta 2.5, celodenni 5,5 e, ten si obcas kupuju. ridic jsem zatim spatnej, ale rozhodne se tu bojim ridit min, nez v praze. zatim jsem teda vezla syna do skolky a jela zpet, to jsem jela sama, pak jednou od doktora s chlapem vedle,, to mi zas chciplo asi trikrat na krizovatce, nejsem vyjezdena. casem snad muzu i na kole, ale zas s deckama, nastesti je tu dost cyklostezek.Na to zas byla dobra praha, nebo rodny mesto, ktery je okresni, ale da se vsude dojit pesky. BS ma 250 tis.
Zkratka a dobre, devcata, se to ve mne mele a rikam si, ze uvidime. Ale ze bych si ted rikala, ze se ocas nehnu ani o krok, to ne. Beru vse jako otevrene. Odpoved... prinese cas :)