• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROHATEJTchýně
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    já jsem se svou tchýní zápasila natolik, že to byla moje deprese za depresí a jediná šance jak být klidný bylo hooodně dobře se vyspat a všechno pak brát na lehkou váhu a nic neřešit. a pak mi jedna paní v tchýninim věku řekla proč s ní zápasim když jsem jí v duchu strašně vděčná zato že stvořila toho senzačního kluka kterýho teď mám za manžela - a mě se rozsvítilo :o) a začla jsem na to koukat z druhé strany :o)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Možná by se na nástěnku hodilo info, že existuje kniha Když vám příbuzní otravují život od Suzan Forwardové a Donny Frazierové, ukázka viz zde. Docela mě pobavilo to označení "jedovatí příbuzní" a "jedovatá tchýně" :-))
    STOPAR
    STOPAR --- ---
    Ne, že by mi tchyně nějak zvlášť vadila, dá se spíše řící, že s ní vycházím velice dobře. Mohu se ale vzteknout, kdy jako člověk vyučený ve stavebním oboro, s následnou stavební průmyslovkou provádím jakékoliv opravy na chalupě / ta je samozřejmě tchýně / a ona mo do toho začne kecat a udělal by všechno jinak a jistě lépe!!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nám se (moje) tchýně do života vůbec neplete... až to trochu zamrzí, když třeba v rámci přípravy svatby se ani jednou nezeptala, jak to jde a jestli třeba nemůžou s něčím pomoct...
    IF_
    IF_ --- ---
    proti tchyni clovek nevyhraje...lze se jen prizpusobit, kazdy odpor bude po zasluze potrestan:)

    ELIZHANNAH: mas pravdu, ale tech hodnych, co Ti sednou je malo, pac vzdycky jim beres jejich detatko cili vetsinou jsi uz od zacatku aleaspon castecne spatna/ej...:)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    ELIZHANNAH: to záleží, kdo sem bude chodit :-)))

    Nehodlám tu jen srocovat štváče, chci takový obyčejný pokec ;-)

    Obrázek v záhlaví časem obměním za něco "neutrálního" co ale vystihuje tchýňovství :-))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ahoj, zajímavej klub, bude to tady jenom nadávací?
    Tchyňka může být i příjemná osoba, ne? :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    POIROT: Víš, že si takovou dovedu představit v generálské uniformaně s hromadou vyznamenání "za statečnost", "za službu vlasti" apod. :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    MONICARDIO: Opraveno, díky :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    DHA: ano !!!!!

    tahle je přímo boží :-))))
    DHA
    DHA --- ---
    DRAGEL:
    neni to naštěstí má tchýně, je to první, co google vyplivl
    OMI
    OMI --- ---
    POIROT: Už jsem to zkoušel. Jednak si to pleteš, na kafilerce naopak musíš platit, vykupuje se ve sběrných surovinách, a za druhý -- hadry a kosti se už nevykupujou.


    DRAGEL: No obvykel se to tak říká, vychází se z toho, že člověk se nějakou prací na sobě nikam nepohne a nemění se, jen se trochu maskuje, aby s ním v práci někdo vydržel a v důchodu se už přetvařovat nemusí.

    Moje tchyně se právě vrací zpět do dětství: stává se z ní sobecký, ufňukaný parazit, všechno na svtě se děje jenom kvůli ní a všechno je tujenom rpo ní a od lidí je to naschvál, když majnějakej svůj program.

    Zní to dost hrozně, skoro na Kateřinky,a le když místo ,,tchýně" řeknu ,,náš malý škoáček" už to nebude znít tak hrozně.

    Kůň jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem.
    KIDAK
    KIDAK --- ---
    Moje tchýne byla rodinný generál. Do všeho kecala, ve všem měla pravdu, její starostlivost byla někdy až nesnesitelná. Odvedl jsem její holčičku z Prahy do nějaké prdelky, co se o ní všude psalo že kvůli znečištění není k životu. Díky vzdálenosti jsme ji neměli pořád za prdelí a žili si relativně po svém. Návštěvy jsem nějak odtrpěl. Postupně za patnáct let jsme si na sebe zvykli, v jejích očích jsem přestal být lump, v mých očích přestala být ježibaba. Nakonec, když zemřela, měl jsem v očích slzy a vůbec jsem to nehrál.
    POIROT
    POIROT --- ---
    Moje tchýně má 185 cm, černý spojený obočí a hlas bocmana na pirátským škuneru. Mám pocit, že tajně objíždí vesnický poutě a přivydělává si tím, že se pere s medvědem. Všechno je špatný. Díra v silnici? Špatně. Opravujou díru v silnici? Špatně. Překáží ji silničáři. Všichni ji dělají všechno naschvál. Všichni chlapi jsou pitomci. Opravuji. Pitomci jsou všichni savci. Doktoři ji chtějí zabít. Majitel činžáku jí usiluje o život(verze jedna) - (verze dvě) majitel činžáku na ní úplně sere. etc, etc....



    Jednou byla u moře a vyprávěla, jak se ve vodě musí nadskočit, když přichází sedmá vlna. Tak jsem jí trochu nalil a vyhecoval. Když mi to předváděla v teplákách na chalupě na dvoře, moh jsem se fakt posrat smíchem. ................ No, dost bylo zábavy. prodám ji do kafilerky. Prej dávají za starý krávy dvě stovky za kubík.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Hledám do záhlaví nějaký pěkný obrázek, kdybyjste čistě náhodou nějaký tchýnovatý viděli, tak ho sem nahoďte ;-)
    STOPAR
    STOPAR --- ---
    Jako každý ženatý muž, jsem dostal i já svoji " Tchyni ", její výběr byl velice jednostraný, jiná v nabídce již nebyla. Prozatím a je to již 15 let, s ní vycházím celkem bez větších konfliktů, i když občas to taky samozřejmě zaskřípe. A proto ať žijí naše trchýně............
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OMI: Když začnu někde psát o své tchýni, tak se všichni popadají za břicho, ale mě se to tak veselé nezdá, protože já tohle musím opravdu žít :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Ano i ženy mají své tchýně, ale vzhledem k tomu, že je to stejná či podobná "rasa" tak nemají s nimi takové střety či rozpory jako muži. Kdysi mi můj nevlastní otec povídal: "Podívej se na její maninku, tohle budeš mít jednou doma." Dnes musím říci, že to k tomu spěje, ač jsem si původně myslel, že je to v mém případě výjimka z pravidel.

    Tímto Vás vítám v tomhle tématu a doufám že si navzájem obohatíme životy a přesvědčíme "naše" tchýně, že jsme soběstační, máme své názory a když řekneme NE, že to myslíme opravdu, ale opravdu vážně.

    Vítám tu samozřejmě i tchýně, jako zastánce druhé strany, abychom tu měli kruh diskutujících uzavřen ;-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    myslim že když mladí lidé můžou bydlet zvlášť a jezdtit k oběma rodičům jen sem tam na jeden den tak se to dá nebo ne? takové ty povinné návštěvy ale pak pohodárna když se oba vrátí k sobě domů! a žádné řeči už se neslyší :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam