• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROHATEJTchýně
    IF_
    IF_ --- ---
    NEXEN: Mam pocit, ze tu moji bych tohle opravdu nikdy nenaucila :)
    NEXEN
    NEXEN --- ---
    DRAGEL: to mne taky napadlo... nebo fakt ji rict neco, co by navnadilo i ty ostatni z rodiny... nejakou perlu zprvu nenapadnou a pak uz se jen bavit nad tema vsema ostatnima drbnama :oDDD
    NEXEN
    NEXEN --- ---
    IF_: tak jako DRAGEL to asi taky neplacnul hned.. to si musis naucit :oDDD
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    PRSADLEEU: Na tohle je dobrý nahodit nějaký špek a když za tebou někdo přijde, tak to popřít a tvrdit, že jsi nic takového neříkala a že si to musela sama vymyslet ...
    Když pak by byla s tebou o samotě, tak bych jí řekl, že si to měla nechat pro sebe a takhle potrestala sama sebe za to, že to neudělala :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    VERONIKA22: Tohle všechno je jen psychologická hra, která má za úkol upoutat vaši pozornost a řešit situaci. Je úplně jedno jaká ta situace je. Nejjednodužší je ukázat jak se pro ostatní sebeobětuji. Je to vlastně takový Ježíšovský komplex, který je nám předkládán, abychom jej uctívali :-)))
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    DRAGEL: to jsou ale super nápady !!!! budeme to muset někdy podniknout.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IF_: normálně nic :oD to je pak sranda :oD prostě projdu kolem
    PRSADLEEU
    PRSADLEEU --- ---
    :) tak myslim, ze ted jsem ve stadiu, kdy tu pani nemam opravdu rada...proste s ni nemluvim. s necim se sverim, reknu ji, ze bych byla rada, aby si to nechala pro sebe, jako uz po nekolikate jsem ji rekla, ze to co nevi nepovi a co se stane? samozrejme, to co ji sdelim, jde a okamzite za tepla vyzvani vsem z rodiny, aby nebyl o neco osizen....za nejaky cas, treba za tyden, jeden po navstevach a u nekoho, treba u svagrovy se dozvim tak co? jak to dopadlo....tak se ji optam a odkud to vis LUCKO?! no babicka rikala.....dobre. tak jsem nastvana..jedem k tete Hane,sestra tchyne....a dela ze me naprosteho idiota, kdyz se me pta, jak mi je....a pritom vim, ze uz to davno nejaky ten den vi, protoze to co vi svagrova uz nejmin o dve hodiny driv teta Hana!:(
    ne. nemam ji proste rada. a to jsou takove blbosti, jenze jsem poznamenana tim pobytem, co jsem bydleli spolu. bud se naucim odpoustet nebo si to nakokonec beztak vyzeru sama:)
    IF_
    IF_ --- ---
    DRAGEL: Právěže většina tchyní moc takovej smysl pro humor nema a nechape ho:(
    IF_
    IF_ --- ---
    VERONIKA22: tak to je masakr s tema litostivejma slovama a co na to řikáte, nic?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    VERONIKA22: No jo, tak když by hekala, tak bych jí odvezl do nemocnice, aby si to rozmyslela :-)))
    Cestou bych ještě laškoval na téma, že si jí tam nechají a že bude doma klid :-)))
    Ale tyhle vtipy jen tak někdo nerozdejchá. Moje tchýně už mě zná a tak mě bere s rezervou :-)))
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    DRAGEL: já zase nesnášim tchýniny bojácné řeči - úplně mě vytáčí.

    dost často říká - no jen to přiznejte že chcete abych už umřela a by jste tady byli sami a já vás neotravovala. a jednou se stalo že musela do nemocnice a to jste nevyděli jak zjihla a ty řeči a ty sloní slzy.

    naprosto mě s tím ser...., jak je statečná a furt mluví o své smrti ale kdyby skutek nastal tak bude dělat že nikdy nic takového neříkala.


    ještě jedna dobrá vlastnost mojí tchýňky, když jí něco bojí tak heká a kulhá jen když prochází kolem nás. za rohem jí to taky bolí ale už nekulhá ani neheká.

    ač jsme jí nikdy schválně nepolitovali a nikdy jí neřekli chudinko tak ona to dělá furt a furt :oD

    to nepochopim a dnes už se naštěstí jen směju !
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Dneska jsem byl pro svoji tchýni na nádraží. Je nemocná, špatně chodí, má problémy s držením věcí a tak. Dívám se na dojezd vlaku a jak vystupují lidé. Pak se otočím a vydím ji! Dvě velké tašky, vypadli z vleku a za nimi vlaje!
    Teď jsem pochopil, proč první ohlášený vlak nestihla, protože vláčet se nemocná a nemohoucí s taškami plných jablek přes půlku prahy dá opravdu zabrat i zdravému člověku.

    Tak přemýšlím nad tím, zda chce abychom brzo zdědili její majetek, nebo jsou jablka tak důležité ... :-)))
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PRSADLEEU: je fakt těžký žít s tchýní která se až moc snaží. to věřim že se nedá!
    NEXEN
    NEXEN --- ---
    PRSADLEEU: treba ma ona ten samy pocit a proto, ze bydlite spolu, tak ti chce ulehcit...
    PRSADLEEU
    PRSADLEEU --- ---
    to my kdyz jsme bydleli s rodici meho manzela v byte 3plus1 to bylo velmi zajimave. oni oba dva rodice neskutecne hodni, ve vsem mi vysli vstrict, ale presto at se to zda nekomu jako moje sobectvi, coz asi bylo, je a bude, chtela jsem zit sama, bez nich a to proste muze byt tchyne sebevic hodna a sebevic se snazit, kor kdyz mi prislo ze mi naschval zehli pradlo, ktere jsem si chtela vyzehlit preci ja sama, ze to je moje rodina( muj manzel a mimino) a ze ja se ted chci o ne starat. cim vic se snazila, tim vic mne to rozcilovalo a samozrejme na hadky doslo. nechci ji vidat vic nez je nutne i kdyz mi nikdy nic neudeala schvalne...ale toho casi s nimi mi stacilo. opravdu jo.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    _K5_: máš pravdu že některé ženské prostě musí být u maminky stále :o(, ale myslim že by situaci pomohly i naschávly. když se ona vrátí od maminky tak ty vyraž z domu nebo jen na zahradu a časem si možná všimne že tě nějak míjí a společné chvíle jsou ty tam. ale pokud mluvíš o roku 92 tak to už je opravdu dlouho na to něco měnit. já jsem začla hned v prvních dvou letech a řekla bych že jsem dosáhla hodně změn.
    dnes je to 5let od svatby a těěěžko lze něčeho nového dosáhnout :o(
    _K5_
    _K5_ --- ---
    VERONIKA22: samozřejmě, že jsem to manželce nejprve jemně naznačil, pak znovu a znovu až nakonec docela nevybíravě (zase si byla celý den v prdeli!), ale mělo to a má to naprosto nulový efekt (od roku 1992 se to nezměnilo a nezmění, takže s tím holt nějak musíme žít).
    REONA
    REONA --- ---
    DRAGEL: Tak nějak :) Dřív, dokud jsme se s přítelem ještě potřebovali poznat, tak jsem si k ní fakt chodila postěžovat :) Dneska už to naštěstí není třeba :)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    REONA: Spiklenecké hnutí? Něco na způsob "Ten můj zase..." "Jo to znám, když ten můj ..." ??? :-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam