• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROHATEJTchýně
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    YOCCI: no ono to s těmi autoritami je takové všelijaké. Autorita má být přirozená, nikoliv vynucená jakýmsi postavením. Taky jsem měl respekt ke svým vedoucím, ale to jak mě samotného potopili jsem si uvědomil, že za jejich chyby platit nebudu, takže si budu dělat věci podle svého bez toho, abych na ně spoléhal. Moje matka si to u mě taky polepila jak mohla. Chtěla nademnou "moc" ale tak trochu to přehnala a tak si žije "sama" protože mou obranu vzala jako mé odloučení od ní ...

    Jak se sama rozhodneš je na Tobě. Jen nezapomínej na to, jak Ti bylo, když tě někdo dirigoval, až budeš dirigovat své vlastní děti ... ;-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    YOCCI: když ji ten kapr nechutná nemusí ho jíst :-)))
    Ona chce pozornost a tak se jí dožaduje tímto způsobem. Nikdy neuděláš nic dobře, tak na to kašli a nestresuj se s tím, občas ji pošli do ... buď to ona zvládne, nebo ne, ale tvůj problém to nebude ;-)
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    DRAGEL: Ale máš pravdu v tom, že bych mohla zaujmout strategii"jak ty na mě, tak já na tebe"...to by možná šlo..jenže mi to moje svědomí asi nedovolí. Jsem vychovaná tak, že ke starším má být úcta a navíc maminka skoromanžela by se měla poslouchat (do jisté míry samozřejmě). Prostě pokud se děje nějaké haloo kolem maminky, radši držím hubu a můj to nějak urovná, nebo jdeme pryč. Já zasahovat nemůžu a ani nechci. Vyběhla by se mnou velice rychle, těhotná netěhotná!
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    DRAGEL: Díky bohu mám chlapa, který chce mě a né svou bláznivou matku. Bohužel ona když se jí něco nelíbí, tak mlčí, tváří se nasraně a používá svoje fráze jako že když ji tam nechceme, že jsme ji tam neměli vodit,a že kapr není špatný,ale že ona si ho dělá trošičku jinak, je nechutně sarkastická a jizlivá. Nejlépe opravdu drží jazyk za zuby a můj to pak odskáče o pár dnů později, když jí třeba příjde uklidit, vysát, nebo něco doveze z obchodu.Porstě se jí nikdo nezavděčí a hotovo.Můžeš udělat 90* něco dobře a stačí jedna špatná věc a máš to na talíři pokaždé, co ji vidíš...můj už je třeba jakš takš zvyklý, ale mě to neskutečně deptá, jak on kolem ní lítá, bo ona je sama a nemocná jen s čoklem ve 2+1 a ona ho neustále ponižuje. Mám hrůzu z toho co bude, až zesenilní!

    je to složité s tou naši matinkou...toho je moc, co by se tu dalo zmínit, ale stejně se tím ta stará rachejtle (53let) nezmění ;(..
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    YOCCI: Jak? Ty jsi těhotná a tak to všechno sveď na své těhotenství, že to hrozně prožíváš a buď na ní: HYSTERICKÁ,PARANOIDNÍ A NEVDĚČNÁ, VĚČNĚ NESPOKOJENÁ A NESMLOUVAVÁ!
    :-))))))

    Vždycky se z toho vymluvíš, nakonec ji pak můžeš udusit tím, že jsi "MATKA" která potřebuje tohle nebo tamto ... Buď je žena a ustoupí Ti, nebo tě bude muset ochraňovat Tvůj muž. Musí si vybrat ....

    Jo Muž, který se nedokáže osamostatnit od své matky nezvládl základní podstatu muže, takže je to stejně bačkora ;-)

    ... jo to se mi to píše ;-)
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    no, tak my to máme s přítelem komplikované. Mám tchýni jak má být, se vším všudy. Je to maminka jedináčka bojujeme s ní oba dva. Horší to bude teď přez Vánoce,kdy ona bydlí sama(po roku společného bydlení jsem navštěvovala psychiatra) a my spolu a pejskem. Čekáme mimi v lednu. Takže bude muset bát u nás, bylo by to přece jen blbé trávit je bez ní. JENŽE ONA JE STRAŠNĚ HYSTERICKÁ,PARANOIDNÍ A NEVDĚČNÁ, VĚČNĚ NESPOKOJENÁ A NESMLOUVAVÁ! Tak a teď mi raďte, jak se k ní mám chovat celý den?!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    THE_MIRACLE: doma s partnerem, a jeho tchýní, alias mojí matkou, nevlastním otcem a mladší sestrou :-)
    po letech harcování, případně vánoc ve dvou, jsme letos nenápadnými přesvědčovacími metodami (zejména nenápadnou poznámkou, že kdyby jako všichni přijeli k nám, tak bych pekla krůtu, po čemž můj anglický nevlastní otec slintá od doby, co se před lety přestěhoval do Prahy) dosáhli toho, že můžeme být doma a bude nás tu hodně :-)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tak u koho trávíte Vánoce? Doma s partnerem/kou, u rodičů, nebo u tchýně s tchánem, nebo s úplně někým jiným?
    FELIS
    FELIS --- ---
    REONA: no tak honza vi, ze mi to vadi, ale taky vi, ze vim, ze je to jeho rozhodnuti ;)
    A tchyne mi rekla, ze stejne pocitala, ze travit nebude u nich, tak mam mozna body, ale uvidim :)
    REONA
    REONA --- ---
    FELIS: No u nás to bude letos opět každej u svojí mamky. Sice už mi to tolik nevadí, ale stejně se tvářím jakože jo ;) "no jasný, prostě nechceš trávit Vánoce se mnou, tak se o tom nemusíme dál bavit" :)
    FELIS
    FELIS --- ---
    REONA: vim jak Ti je, mame to uplne stejne, tak uvidime, jak napresrok uspejeme :)
    KIM13
    KIM13 --- ---
    THE_MIRACLE: Jasně! Je fajn, že to tak bereš .-)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    KIM13: jj, ja vim, ale protoze ji mam rad, tak to holt u ni musim zkousnout. Obcas to vybubla, vetsinou to zvladam tlumit :-). Nikdo nejsme dokonalej, ze?
    KIM13
    KIM13 --- ---
    DRAGEL: A co jsi dostal teď naposledy?.-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KIM13: až mu začne říkat co je lepší a nosit mu to domu, tak to pochopí ;-)
    KIM13
    KIM13 --- ---
    THE_MIRACLE: Nechci Ti zkazit náladu, ale perfektcionistu nikdy nepřevychováš.-))) Na čas třeba utlumíš, ale stejně to pak vybublá .-)))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    DRAGEL: Poznávám Tě!.-))))))
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    DRAGEL: ale ona je jinak fakt hodna... jen tohle me prudi...Asi je to dano i tim, ze jsou krapet rodina perfekcionalistu. Pritelkyni uz sem si trochu prevychoval :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    THE_MIRACLE: asi bych jí řekl, že taky není zrovna "nová":-)))
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tak vam musim rict... Uz sem psal, ze moje tchyne je hodna a mam ji rad, ale je zajimave, jak se jeji chovani vyvinulo. Uz pres pul roku bydlime s pritelkyni sami a je zajimave, ze kdyz jsme mi u nich, je vse v pohode, ale jak prijedou k nam, ma takove ty tipicke tchynovske narazky.... Tady se to vykla, tohle je odreny, tohle bych udelala jinak. Proste me to krapet prudi, prestoze sem chlap. Chapu, jak to pak musi srat zensky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam