GWAENARDELL: vidím kočko, že to máme úplně stejné! U mě tento úžasný vztah s tchýní vyústil (z její strany) před pár dny. Já neměla v plánu si ji rozhádat, nebyla jsem k ní nikdy hnusná apd. Akceptovala jsem ji, ačkoli jsem taky chodila k psychiatrovi. Ale už je konec.
Začlo to tím, že mě lezou osmičky a bolí mě celá huba. Před 14ti dny jsem musela k zubákovi, bo už to bylo šálené a zjistili jsme, že mám jednu 8mičku úplně zkaženou.Byla jen trošku prořezaná, tak mi to prořízla víc, načež mi vyvrtala další 2 zuby (bez umrtvení, bo kojím) a vzala dost dřeně. Bolest jako kráva. Nemohla jsem spát, navíc kojení v noci, prostě totálně vyřízená! Týden na to, co jsem do sebe prala Pananadoly, jsem tam musela znova, bo jsem chytla brutus zánět. To bylo min čtvrtek ráno. Od zubařky jsem se vrátila v osm, pak jsem se starala o malého, pak jsme v 10 usnuli a já byla ráda, že jsem usla taky. Před jednou hodinou se malý vzbudil, řval jak tur, měl bolení. Takže jsem ho vzala, šla přebalit, v tu ránu mě zase rozbolely ty zuby. Při přebalování malý furt ječel, tak jsem mu musela dát rekt.rourku, pak mě pochcal, následně i posral =))). Tak jsem pak lítala jen ve spodním prádle s dítkem do koupelny a zpět. Když jsem malého akorát oblíkala, zvonek. myslela jsem že je to pošťák, tak jsem od malého nechtěla odcházet, s tím, že si pak vyzvednu dopis na poště. Zvonek znova. Tak jsem vzala polonahého Jindru na ruky, natáhla jsem župan a valila otevřit. Dole ve vchodě se po telefoně ozvala skorotchýně. V tu ránu mě ojel horký pot a pustila jsem ji dál. Když přišla, pozdravila jsdem ji a zeptala se, co se stalo, na čež ona se obořila, co by se jako mělo stát, to jako nermůže přijít nebo co?! Tak jsem jí řekla, že samo může,ale že jsem ji nečekala, že je doma binec apd. Ona že veme psa ven. Než se vrátila mi volala můj, že ho máti několikrát prozvonila a když volal zpět, že zjistil, že je matka pekelně nasraná, že od brátránka žena je daleko milejší, dkyž přišla na kafe. Jen jsem mu zopakovala, co jsem řekla a už nic nechtěl slyšet, že je to naše věc, že se máme klidně pozabíjet. Tak jsem ji nachystala poštu, co ji k nám chodí a dala vařit vodu na kafe.Když se vrátila, tvářila se, jakoby nic, tak jsem šla kojit a v dobrém jí říkala, že většinou se návštěva ohlašuje, že jsem ji prostě nečekala, že nejsem jako naštvasná(byla jsem jen zaražená), že je mi jedno když příjde na návštěvu (ve smyslu neohlášení). Na čež ona se urazila a řekla, že si myslela, že budu ráda, když příjde, a né že mi to bude jedno...a že už půjde. Tak jsem jí řekla že má zůstat, že jí udělám kafe, že se pomazlí s Jindrou. Už jsem ale slyšela jen šustění bundy. Tak jsem na ní volala, jestli to myslí vážně a na to křáply dveře.Byla jsem vytočená, ale nebudu stresovat malého, mávla jsem rukou. Její problém. Já jsem šla zase spát a byla jsem ráda.Samo večer došel můj a ptal se, co jsem jí udělala, že je nasraná, že už prej nikdy nepříjde na návštěvu, že jsem hospodyňka na baterky, že co si to dovoluju, když ona nám dala byt, že němůýže ani za Jindříškem a že si to rozmyslela, že si ten byt vlastně nezasloužíme a že ho chce zpátky, že si poplatí dluhy a bude jezdit na dovolené a že my ať si jdem někam do podnájmu, nebo k našim do baráku, že jí je to už jedno...
Takže tahle sobecká, vztahovačná paranoidní kráva, jejíž syn je se mnou už 7 let a ona mě za celou dobu vůbec nezná, mě pomluví následujícího dne v její práci, kde mě skoro všichni znají, a cítí se strašně ubléžená, že proti ní peču s jejím vlastním synem, že jí zakazuju vidět vnuka a tak dále a tak dále. A to jen pro to, co jsem tu napsala a proto, že jí Kája řekl to samé co mě (že je mu jendo co se stalo a že se máme klidně pozabíjet, že má starostí dost). akže už fakt nevím jak se k ní chovat, už jsem Kájovi vyhověla dost abych s ní vycházela. Ale tohle je konec. Já i on dobře víme, že je blázen a taky za mnou stojí, ale jí neřekl nic, protože to nemá cenu. stejně si mele svoje. Už jsem tu popisovala, co je zač, jak je zadlužená a jak se chová k lidem a jak ke svému psovi. Prostě jsem s ní skončila. Aspoň mám klid. Už se nebudu muset stresovat, že jí nechutná oběd, který jsem udělala podle ní a ještě lepší...který apropo pochválil její bývalý muž i Kája..