YOCCI: přesně to samé mě včera večer napadlo - že to budu muset trochu pozorovat a pak vypěnim na manžela i tchána - že ona za jídlo dává mnohem víc než si můžeme dovolit my. jenomže ona miluje peníze a nakupování - takže její styl je: nakoupit a pak honem honem vařit minimálně 3chody denně abych zase mohla mít brzo prázdnou lednici......
jo to manžel uznal, že šel z bláta do louže a že ho matka těma půjčkama totálně vydírá jak o nich furt mele :o(
no uvidíme co a jak bude dál ( tenhle styl financování praktikujou od ledna myslim a zatim se to kapánek stupňuje každý měsíc ) tak uvidíme přes léto atd...
no problém je v tom, že manžel umí vylítnout ale opravdu jen v krajních situacích jinak miluje klid a pohodu. taky trpí žaludečníma neurozama tak fakt chce být sám v klidu.
jak já bych byla ráda kdyby jí profackoval.....a už jsem nad tím přemýšlela 1000x
ale.....došlo mi, že ke mě jako ženě se chová úplně stejně jako ke své matce, což znamená, že kdybych ho žádala aby na ní měl pořádně proříznutou pusu ( což by stejně neměl neboť to neodpovídá jeho povaze) tak by pak mohl být i na mě jiný :o(
no uvidíme jak se to bude vyvíjet.
ale musim manžela pochválit, že tak dlouho matce naznačoval, že je směšná a primitivní tim jak se urazila, že už povolila a zase dělá ťuťu ňuňu i na mě a mimino takže doma je zase klid
aha tak už to chápu - je to takové společné u vás co? proto je to fakt nutné prodat hmm :o( achich :o(