OSPALA_WEWERKA: kup si ten kovovej bong!!! bambusovej ti tu popraska do mesice, cesky klima je pro to hrozne suchy. koupil jsem jich tam asi tak 30 behem 3 let a zadnej mi nevydrzel. jo a hulit travu se z toho neda, pac to nema druhou dirku a thuoc lao ti v CR vyschne behem tydne
s tim smlouvanim souhlasim s wewerkou, je to na tobe, jaka cena se ti zda fer, stejne nevis, jaky maj naklady a platit stejne jako mistni, znamena, ze souhlasis s tim, aby meli z jednoho bongu smesnych 5 korun. kdyz jich za celej den prodaj tak 10. cenova uroven je ve VN relativne velmi vysoka vuci mzdam, ktere maj. je to dano tim, ze je to dynamicka ekonomika a ceny tam rostou rychleji nez platy. tak proc je pripravit o tech par korun navic. ja to neberu jako charitu a ani me neurazi, ze platim vic, ale proste mi taky prijde trapny, kdyz za tech par korun, co usetrim hasterenim se s mistnakama, pak behem okamziku utratim za pivo a za ciga.
ja tam pred ctyrmi lety jel se trema Cechama a jeden z nich tam furt nekde neco smlouval i kvuli ptakovinam a i o par korun, fakt je to zdrzovani a nakonec zjistis, ze vetsina tvych vzpominek z vn zacina tim, ze si nekde s mistnima smlouvala.
jinak s tou Sa Pou se omluvam, ja tam jel uz davnou a spal jsem tam u pribuznejch a do trznice jsem nejel, takze mam ze Sa Py uplne jiny dojmy