BAR_CA: tak minsk nespolehlivej je o tom vim svy ;) Resp on je mozna spolehlivej, ale kdyz ma udrzbu coz ty z pujcoven nemaj ;) Ale zas je servis na kazdym rohu.. S cim, ale silne nesouhlasim je to pohodli. Na minsku jsme jezdili skoro celou dobu a byl bozi, pohodlnej a slo s nim projet veci o kterejch se hondam ani nezdalo. Posledni den usek z halongu do hanoi jsme prejizdeli prave na tej honde a to bylo peklo. Dalsi neopomenutelna vyhoda Minsku je velikost. Na honde dream 125 tam jezdi kazdej, ale na minsku jsi videt. Je to vetsi motorka, ma brutalni zvuk. Takze pridas plyn a vsechno zdrha protoze se desi co jede. No a deti a mistnaci z nej maj prdel, protoze na takovejch rachotinach starejch uz nejezdi ani oni ;)
NARVAH: hele prdel to neni a nechce to podcenit, ale pokud nedelas zbrkle pohyby, nemyslis si ze uz to umis a jezdis opatrne a pres den, tak mistnaci berou velkej ohled a maj z evropana spis svandu. Kazdopadne lekarnu a mozek to chce vzit s nejakou sanitkou pocitat nemuzes. Mistnaci o tom vi sve a vetsina jich jezdi kolikrat prekvapive pomalu. Kazdopadne nocnim etapam bych se vyhejbal co to jde, v noci jezdi kamiony stejne, ale neni nic videt, peklo...
HAAALA: joo presne neco takoveho jsem myslel, ono paradni mista jsou tam vsude, jen to proste neni pro kazdeho echt zajimave. Jinak jezdit na xe om to sem se bal i ja, to uz je fakt lepsi ridit ;)
Teda ale zpetne, z mesice ve vietnamu mam snad nejvic zazitku za tech 14 dni na motorce. Pro me jedinecnej dopravni prostredek.
Tady nase posledni porucha, zadranej motor ;) Ne nasi vinou, ale prave vinou udrzby.
Nejlepsi si mozna pujcit ty crosove hondy co maj, to jsou 4 takty, nezere to skoro nic a pohodlim pojezdu je to uplne nekde jinde.