EMIS: Nevím, jaké má slečna zkušenosti s motorkama, ale podle tvýho popisu bych jakožto holka, která teprv jede do Vietnamu nevěděla, která bije... Taky by mě zajímalo, co myslíš tím čtyřtaktem (motor asi nee)?
MAKAK: Malý plně automatický skútr je fakt tak na popojíždění do města a dost žere, ale zas se nejlíp ovládá. Jestli chceš fakt jezdit, tak pro tebe asi bude nejlepší volbou nehojnější vn motorka Honda Wave, je to poloautomat-nemáš ruční spojku, jen řadíš rychlosti nohou a žere to o půlku míň, než automatickej skútr. Taky ji všude opravíš, kdyby se po cestě porouchala. I já jsem se na ní naučila docela rychle, i když mi doma moc nešlo řízení auta. ;)
Motorky se spojkou jsou fakt jen na delší cesty, do města jen pro zkušený řidiče. Ale, když už by je někdo chtěl pořizovat, tak Minsky jsou jen komouškou hvezdičkou ozdobené tahačky na turisty-jsou poruchový, teče z nich olej a Vietnamce jsem na tom neviděla. Když už se spojkou, tak je levná a dost se vyskytující Honda Win, nebo drahá a dost pěkná Honda Custom, nebo pak střední varianta, taky pěkná ;), co jsme měli my Suzuki GN125.