• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAURYNNVietnam
    HOVNOVCUKRU
    HOVNOVCUKRU --- ---
    kdo se tento rok chystá do Vietnamu?
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DR_COOPER: A to nevis, ze nejednodussi je vydelavat na blbcich? Proste to chtej koupit, tak proc si od nich ty penize nevzit, kdyz se jich chtej zbavit. Uz sem videl horsi veci, za ktery jsou lidi schopny utratit prachy.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    NO jasně tvl...sluníčkovej mínusek...:D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    ARALIN: Tak znova a pomalu. Nechápu, jak může mít návštěva Sapy, byť s libovolně individuálním přístupem (even blow job included), cenu 2500 Kč. To je asi jako kdybych nabízel individuální exkurze do Tesca proboha. Vždyť je to naprostá demence. To už lidi ztratili naprosto soudnost?
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    DR_COOPER: 2500,- je cena za individuální kurz pro jednotlivce nebo skupinu lidi, kteri se spolu predem domluvi a maji nejake specificke pozadavky ohledne terminu, zamereni apod.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Týjo, já zírám...vůbec jsem nevěděla, že Sapa je něco tak záhadného, že se tam někteří lidé neodváží bez průvodce :) Teda ale je fakt, že jsem si dlouho myslela, že ta kašna je nějaký navátý bordel z igelitek a až po docela dlouhé době jsem zjistila, že to je skála plná "života" :D ... možná, že kdybych měla průvodce, odhalím to dřív :D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    MINOU: Já nerozumím těm 2500 Kč.
    MINOU
    MINOU --- ---
    ALDARION:
    DR_COOPER: Myslela jsem to asi tak, jak to napsal Aldarion. Někteří holt nechtějí věci dělat sami a potřebují povodit za ručičku, někdo rád dělá věci ve skupině a poznává nové lidi. Co je na tom k nepochopení?!
    Jo a já patřím k těm lidem, co používaj Google, za ůl hodiny ví všechno a jedou to vyzkoušet. Sama bych na kurz tohodle typu asi nešla, ale chápu ty, co na něj jdou. Děláš jen klasik hate. ;)
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    MINOU: To si delas srandu, nebo to myslis vazne? Vzdyt staci pouzit Google,za pul hodiny vis vsechno a pak se staci sebrat a dojet tam a vyzkouset to. Co na tom proboha je?
    ALDARION: Hipsteri jsou chudaci... ale s tou neziskovkou mas asi pravdu...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Hipsteři (nebo co je to za skupinu) jsou prostě nesamostatní a zvyklí za všechno děsně platit. ;D Vždycky, když mi někteří známí vyprávějí, jaké kurzy si zaplatili, kroutím nevěřícně hlavou (protože jsem až do té doby žil v domění, že to člověku tak nějak dojde samo nebo mu to vysvětlí kamarádi - zdarma). ;)
    Ale z druhé strany - pokud by se to vzalo z opačného konce: Jsou neziskovka, dělají dobrou věc (pro děti, cizince, děti cizinců), a ty, kdo jim přispějou aspoň pár stovkami na provoz, z vděčnosti aspoň vezmou na procházku po Sapě (průvodkyně to dělají zadarmo a peníze jdou tomu sdružení) - tak by to bylo vlastně nad poměry slušné, málokdy se stane, že vám v rámci shánění peněz někdo z neziskovky nabídne něco opravdu zajímavého... ;)
    MINOU
    MINOU --- ---
    DR_COOPER: Těch 2500 je jen za individuální termín, jinak je dobrovolně na tobě, kolik zaplatíš. Nevím, jaké je exkurze kvality, ale pro některé lidi to musí být přínosné a možná jim to i otevře oči, že Sapa není nic jiného, než obyčejná tržnice.
    Jsem zvědavá, jak mi tam teď bude chutnat po roce v Asii. ;)
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    KOLLER: A kolik se najde jelit,který jim to za to dají...
    KOLLER
    KOLLER --- ---
    haha to je slušně přehnaný..dyť tam může jít každej kdykoliv :))
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Ach jo, to si zase sluničkový pohodářky udělaly kšeft s jelitama.... 2500 za exkurzi do Sapy? Tvl...
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    Na skok do Vietnamu? Jednoznačně pražská Sapa! Obchody, restaurace, buddhistický chrám a jedinečná atmosféra. Přihlásit se můžete zde: http://www.naucmese.cz/kurz/jednodenni-vylet-do-vietnamu
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Super atmoška

    Vietnam · Timelapses ·
    https://vimeo.com/90729621#at=62
    KATCHENQA
    KATCHENQA --- ---
    Ahoj,
    prodam nepoužitá antimalarika Malarone, kdyby se někomu hodila.

    [ OFFERINGNABÍZÍM: Malarone 12 tablet / Praha / 1000 CZK ]
    DOUBI
    DOUBI --- ---
    JVMLOK: :D paráda....takže se zabalíme do igelitu a uvidíme. :)
    DOUBI
    DOUBI --- ---
    Ahoj, chystáme se s manželem do jižního Vietnamu v první půlce září. Jindy nemůžeme. Všude čtu, že tam jen prší a prší....je to opravdu tak hrozné a nebo se to dá. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam