EXCITE: No, oni nejsou moc stvořeni k myšlení, nikdo je to nikdy neučil, od mala jim je vtloukáno do hlavy "poslouchej rozkazy a nešpekuluj o tom". Čest výjimkám, jsem jim vděčnej za to, že jsem si po dlouhých peripetiích koupil lokál sim na net, a za noc nestrávenou na letišti v Da Lat :-). Ale ta SIM byl totál porod, i když jsem jim ukázal větu ve Vietnamštině "chci koupit sim Viet Telu, a chci na ní x kreditu a aktivovat 1,5 GB internetu", tak začli z mého dual sim vytahovat českou simku, a chtěli to aktivovat na ní. Navíc potřebovali k registraci pas, a s mobilem odešli na druhou stranu velké místnosti, takže v jednom rohu hlídala přítelka můj pas a 200k VND, a na druhé já žasnul nad tím, co dělají s mým telefonem. Nakonec jsem ztratil nervy, doslova jim to vyrval z rukou, přítelka šáhla přes pult pro pas a prachy, a vypadli jsme ven. O hodku a půl později jsme v jiné pobočce téže firmy narazili na schopnou, intzeligentní a hlavně plynule anglicky mluvící slečnu, která za deset minut vyřídila to, o co se její kolegové jinde snažili marně půl hodiny :-).
MR_DAN: Přítelka jezdila pomaleji, na druhou stranu úplně u kraje, takže nenastal žádný karambol. Spadla z toho jen jednou, a to zcela bez cizího přičinění na druhém kruháči ke kterému přijela (seděla na tom prvně), až na trochu odřené ruce se jí nic nestalo. Pak naznala, že vertikální poloha těla i stroje je výrazně bezpečnější, a už to bylo v poho :-).