• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYBEEHALUCINACE PORPVÉ - jak na to, příprava, dojezd?
    JEDI
    JEDI --- ---
    já jsem měl havajskou růži jako hořící cosi.

vypadalo to jak hovno, to se smotalo, užmoulalo, zapálil, začlo to čmoudit a člověk čekal na zážitky..:-)
    dovoz indie
    REAP
    REAP --- ---
    Ty vole, květák jako cesta k "halucinacím"...
    KOHY
    KOHY --- ---
    SHAMAN23: Flašku proti dojezdu? Taková škoda. Snad jen kdyby to nesedlo, tak aplikovat hned. Ale pokud je podařenej trip, tak je odeznívání příjemnou procházkou, která člověku napoví jak fungovat a užívat si ve světě mimo sitting. :+)
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    LOJZEE: myslim ze na prvni zazitek je to LSD/houbicky idealni, zacinat durmanem je jak ucit se plavat pred vodopadem... navic kdyz pomoci tech "barvicek" opustis realitu, tak to je vec ktera me neprestane bavit asi nikdy :) nemluve o tom ze to neni jenom o tech zrakovejch vemech zeano...

JAYBEE: jaxem psal na prvni zazitech bych doporucil LSD a flasku tvrdyho chlastu proti dojezdu, to se mi zda jako nejschudnejsi varianta... nebo pokud ti de vylozene o halucinace, tak zkusit ketamin/salvej je to sice vetsi odpal, ale zas to je na chvili (ktera umi bejt pri rozpadu casoprostoru dost dlouha :), takze pripadny nastaly peklo nebude trvat 6 hodin, ale 30 minut...

...ale samozrejmne vsechno zalezi nejvic na davkovani a predevsim na set & settingu...
    REAP
    REAP --- ---
    LOJZEE: Ehm, určitě jsi velmi zkušený psychonaut...
    JEDI: Neměl jsi ji házet do krbu...
    JAYBEE: Ah, ale i přesto bych zvolil něco rozumnějšího nežli růži.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    halucinace (lsd, houby apod.) jsou převážně jen barvičky, který člověka po chvíli přestanou bavit..něco jinýho je durman, mescalin atpod. to pak má člověk reálný halucinace a to je jízda :))))
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    JEDI: Teda aplikaci za pomoci hoření sem nikde nenašel. To si rozdrtil semínka a přidal do cigarety? Možná ty nijaká účinky byly právě proto žes to kouřil. Semínka se mají jíst. Vlastně ted si ani nejsem jistej jeslti se bavíme o stejný havajský růži :D
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    REAP: Právě že sem si toho přečetl na netu už docela ranec. Biotox.cz sem si prolezl tam a zpět, ale jsou tam pouze reporty z tripů, nemůžu se tam zeptat na detaily, proto tahle diskuze právě na nyxu, jinde by to nemělo smysl.
    Růži sem si vybral jednak proto, že rád přírodu a druhak proto, že byla snadno k sehnání na netu a nemusel sem hledat někoho kdo by mi sehnal něco jiného, v mym okolí neznám snad nikoho kdo by přímo zkoušel halucinogeny ne pro zábavu ale pro poznání co mu může přinést.

JEDI
    JEDI --- ---
    krom toho ze nebylo videt na krok..:-)
    JEDI
    JEDI --- ---
    respektive ta ruze nemela skoro zadny ucinky.
    JEDI
    JEDI --- ---
    havajská růže je do pohody, před lety jsem toho měl hromady. děsně to smrdí.
    dělá to neskutečněj oblak dýmu a účinky?

přitahovalo to baby na koleji:-)
    REAP
    REAP --- ---
    Nemyslím si, že by pro tebe měl být směrodatný názor několika uživatelů Nyxu. Raději si otevři chytré knihy, vygoogluj set a setting a podobně. Bude to rychlejší, užitečnější a uděláš si v tom určitý systém.
    Určitě si ovšem nemyslím, že je havajská růže nejlepší volba. Já osobně jsem s ni zatím neexperimentoval, proto si dovolím dát na zkušenosti jiných. Oproti LSD je zážitek mnohem temnější, růže nestimuluje a nemusel by sis na halucinogeny udělat příliš dobrý názor, což může být škoda, jestliže si z nich chceš udělat skutečného koníčka ;-).
    Ty otázky na mini-home nejsou příliš dobré. Já osobně nejsem zastáncem přehnané přípravy. Ehm, abych to uvedl na správnou míru - jestliže víš, co chceš, je velmi důležité se věci náležitě oddat, ale i neplánovaný a děsivý výlet může být dostatečně vhodný k osobnostnímu růstu. Já vyloženě bad trip zatím nikdy na ničem nezažil, takže jsem v otázkách teroru čistě teoretik ;-).
    Spíš bych ti poradil, abys byl připravený, věděl, jak se s danou situací vyrovnat. Zkus rozumět svému tělu, rozumět droze a vyhýbat se riskantním situacím.
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Tákže co vy na to...pište pište co doporučíte...jak na Růži a vůbec jak an halucinace....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam