JAYBEE: taky si myslim, že na poprvý zkousneš celýho, jaký byly papíry dřív znam jenom z doslechu, teď je to fakt něco jinýho. prvního sem měla tak před 5 lety a za celou tu dobu sem zažila jednoho fakt hodně halucinogeního, já jinak halucinace moc nemám, spíš stavy nebo jak bych to nazvala... nájezd z halucinogenů poznám tak, že mě začne šimrat v břiše a pak už nastává čas, kdy se nemam šanci bavit s někym, kdo si nic nedal:) ovšem jesi prahneš po jinech světech a dimenzích, tak si myslim, že je nejlepší šalvěj. je jich spousta druhů, bohužel víc těch který stojí totálně za hovno, já jí měla jednou a zrovna jednu z těch hustějších... stačil jeden prásk z bonga a nekecám, nestačila sem ani vyfouknout a ocitla sem se naprosto někde jinde, ve světě kde fungovalo všechno jinak, byl to muj rozhodně nejintenzivnější zážitek, na kterej se nedá jakkoli připravit i když sem si to myslela, celkem dost mě to rozhodilo, protože sem si v tu chvíli všechno uvědomovala, s (téměř) čistou hlavou akorát někde jinde... logicky se to těžko popisuje... rozhodně takovou věc podnikat s nejlepšíma kámošema, kterejm nebude vadit, že se svíjíš na zemi s očima v sloup, samozdřejmě požívat jeden podruhym, ne všichni najednou... myslela sem si, že sem byla pryč tak 15min, v reálu to trvalo asi 3-5min..
takže přeju hodně zajímavých zážitků ....