• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYBEEHALUCINACE PORPVÉ - jak na to, příprava, dojezd?
    TACHIBANA_UKYO
    TACHIBANA_UKYO --- ---
    MCBEAUCOUP: hlavne se nazapomen poradne vykadit:)) nejlepsich vysledku dosahnes pomoci lsd spolu s ketaminem.to se to pak sere jedna basen
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    MCBEAUCOUP: co by mohlo hrozit?:) to mě zajímá
    MCBEAUCOUP
    MCBEAUCOUP --- ---
    ja bych doporucoval posleze vykoupat se, kdyby ses totiz nevykoupal/a, mohlo by hrozit. to je velice dobre. ja jsem se umyl, vzdy za jakychkoliv podminek.

dulezity je se taky vykadit, protoze na nejkoho muzou drogy pusobit dost "prutokove"

jinak si myslim, ze vse ostatni mate v prirozenych pudech v poradku a neni se dal ceho bat
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    vizualni halucinace (casteji jen pseudohalucinace) jsou castejsi pri slabsim svetle.

pro prvni psychedelickou zkusenost byh ti nedoporucoval byt sam a stejne jako vetsina tady bych doporucil neco jineho nez ruzi.. ani houby bych nijak extra na zacatek netlacil, leda mozna s nekym zkusenym s temi konkretnimi houbami a jejich davkami. kazdopadne jeslti chces neco co se da sehnat legalne pres net, salvej extrakt rulez. halucinace budou asi silnejsi nez na nizkych (1/2-2) davkach lsd, specificky jine (ale to ti jako zacatecnikovi ani neprijde, ze) a hlavne mnohem kratsi (2-15minut proti cca 6- 15 h na LSD- tech 6h je pro extremisty skoro necitlive ci schopne potlacit zbytek zazitku, tech 15 pro milovniky dlouhych protahovanych dojezdu)

osobne mi staci i pulka papiru LSD pro slabsi pseudohalucinace (zvlneny prostor, prelevani barev...) na 2 papirech uz sem tam mivam i vjem vylozene nerealnych veci (skupina predku ci bohu v kruhu kolem ohne koukajici na nas, videli jsme je oba psychonauti a to ten druhy mel jen 1 papir.. a byli jsme v obyvaku, zadny ohen.. :)
    silnejsi davky (6-10 pairu) jsem si daval uz jen sam, nevim jak bych fungoval s nekym dlasim... a hlavne zamer byl lezet se zavrenyma ocima a plne byt ponoren v sobe. To uz bych nemluvil o halucinacich ale o prozitcich jinych realit. (a neresim jestli realnych, byly moje)
    LEKTVAR
    LEKTVAR --- ---
    Jojo kaleidoskop....taky sem se koukal....tjn vizuální halucinace se dastaví málogdy. Chce to dobrý prostředí jakužsem psal.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    mno mno... mě docela láká něco zkusit ale trochu se bojím že by mi to mohlo pochroumat psychiku ...už ted totiž mám problém s výkyvy nálad takový že jsem na to brala prášky abych byla schopná fungovat... má někdo podobnou problém?
    LEKTVAR
    LEKTVAR --- ---
    Jediný co tě dokáže fakt dovést spátky je dobrej přítel s pozitivním myšlením. Už sem pár badhaha zažil nic příjemnýho.Většinou když seš o samotě pak se nemáš na co upnout na něco z vnějšího světa co by tě drželo daleko od vrátek do své mysli, stačí vždy do ní jen nakukovat, ale jakmile se dostaneš do vnitř začneš rozebírat svoji kostku a nemáš silnou osobnost vrátka zavřou a jen hodně blýzký člověk smý otevřít a pomoci pokud tedy ještě pomoci cheš. Takový šílený dobrodružství nebo hazard...ale rád si skládám sám svoji kostku zpět...taková defragmentace.
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    btw. co na útěk ze světa ve kterym se mi nelíbí? co když chytnu badtrip a fakt z něj chci pryč? Je to spíš o psychice nebo to nějak neutralizovat? Někde sem četl že třeba kratom dokáže člověku zbystřit vědomí a tak ho snáz vyvést ze spárů halucinogenu...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    LEKTVAR: to ne, spíš poradna jak bejt nevíc psychovprdeli :D
    LEKTVAR
    LEKTVAR --- ---
    Tohle je psychologická poradna??
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    SHAMAN23: no ja si myslim ze takova toxicka psychoza muze bejt jak negativni tak pozitivni pro souziti s okolim... mozna zalezi jak se ti dari v urcitejch pro tebe zasadnich vecech, to se muze dost projevovat prave v ty komunikaci potom... myslim ze pokud to mas pozitivne hozeny a neni nikdo kdo by se ti to donekonecna snazil rozbit (a mel tu moc ovlivnovat tim zrovna to pro tebe zasadni deni), muze takovahle toxicka psychoza bejt super vec jak pro sebe sama tak to jak se takovej clovek promita do (a prijima) okoli... jen nevim jestli to pak taky nazyvat toxickou psychozou, vlastne nevim co by to presne melo znamenat, nejsem moc sectelej takze prilis neznam spravnou definici takovejch pojmu...
    JINDRA169
    JINDRA169 --- ---
    ale kdyz se to tak vezme treba (jenom tak to tady pisu) asi si budete myslet ze sem blazen treba sme furt my sami zfetovany tim co dychame a do toho originalniho stavu nas privadi az najakej ten stimulant,(lsd),jinak mi nevadi kdyz to nekdo bere sam to asi casem šmáknu ale vadi mi kdyz nejakej zfetlej kokot mne zacne jen tak haldit nebo napada jiny
    LEKTVAR
    LEKTVAR --- ---
    Když do přírody tak z dobrou náladou, hodně halucinací je projekce vašeho duševního stavu. Ale proti gustu......někdo si třeba libuje ve svých nočních můrách. Nejsem toho tipu. Nejlíp se projektujou v příšeří z mnoha předměty, rozličnými zvuky a světly. Preferuju oheň....mihotá a mihotá a mihotá tdmtdm...
    JINDRA169
    JINDRA169 --- ---
    jj on ma problem ze dokaze zit jenom sam se ssebou .tim myslim to ze neni schopnej se bavit normalne o normalnich vecech.ale dokud neskodi dalsim lidem tak mi je to jedno
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    ještě že sem o muškátu nevěděl už na základce to by to dopadlo:D
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    LOJZEE: tak dost kecu a mazej k vjetnamcovi pro muskatovej orisek a odzejtrka mas vystarano ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SHAMAN23: možná mají fakt výhodu.. :) realita je trapná ..:)
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    JINDRA169: myslim ze to ze se clovek z tripu nevrati je vetsinou jeho vlastni vule, coz se ve strizlivym stavu tezko chape, ale dyz se toulas v jinejch dimenzich, kde te povrchni problemy nasi reality netizej a navic je to tam vsechno daleko "hezci", tak se ti proste zpatky nechce... ale dyz takhle jednou skoncis, tak uz se fakt tezko uplne navraci... a co znam lidi s toxickou psychozou, taxi vtom casto dost libujou a maj pocit ze je to jejich plus ze videj veci co ostatni ne a tak, akorat sou dost spolecensky nepouzitelny a beznej zivot jim to dost zneprijemnuje
    JINDRA169
    JINDRA169 --- ---
    ne ze bych si to daval ja osobne ale premyslim o tom ze bych to mozna zkusil ale odrazuje mne docela dost pohled na jednoho kterej si dal na czechteku 2004 tripa a sekl se mu či co no tedkom se vratil po druhy z berkovic ma konstatovanou rozdvojenou osobnost ale zase na druhou stranu se furt smeje a je stastnej tak co vic potrebuje takze mu ten trip mozna i neco dal.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    LIQUIDFREAK: No, byli prekvapeny, kdyz jsem jim rano popisoval svuj zazitek.
    SHEALA: Pravda. Musim se podivat. ... Az budu v Praze, nemam tady s sebou svuj pacientskej urad :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam